Colibr. – Adományozz egy kattintással!

Támogass minket online vásárlásod közben úgy, hogy neked az egy filléredbe sem kerül! Látogass el a colibr.org/hintalovon oldalra és kattints a Csatlakozás gombra!

Hintalovon

2023.02.09.

Tudtad, hogy amikor bármit vásárolsz az interneten – a heti bevásárlástól az éves nyaralásodig -, a Colibr segítségével ingyenes adományokat gyűjthetsz a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány számára?

Eddig több mint 2000 online bolt ( például NOTINOeOptika.huANSWEARJátéksziget) csatlakozott a kezdeményezéshez, akiknél ha már azonnal vásárolsz, költségmentesen vásárlásod egy részét adomány formájában eljuttatják hozzánk.

Mindössze ennyit kell tenned:

  • Menj a colibr.org/hintalovon oldalra, és csatlakozzon ingyenesen.
  • Add hozzá a Colibr. a böngésződhöz 3 kattintással.
  • Minden alkalommal, amikor online vásárolsz, a Colibr. bővítmény felajánlja neked, hogy amikor csak lehetséges, egyetlen kattintással aktiváld az adományt.
  • Miután befejezted a fizetést (- a megszokott módon, a boltoknál), az adott bolt vásárlásod egy részét adomány formájában eljuttatja hozzánk, számodra mindenféle külön költségek nélkül!

Nincsenek rejtett költségek, és MI igazán hálásak leszünk, hatalmas segítséget jelent számunkra.

Előre is köszönjük a támogatásodat.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

MInden gyereknek joga van a suliban

Minden gyereknek joga van a suliban …

Mit jelentenek a gyerekjogok az iskolában? Lehet-e enni a tanórán? Ki mehet-e a gyerek pisilni óra közben? Ha kíváncsi vagy összefoglalónkra, válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le kiadványunkat!

Számítanak a szavaid! -Megerősítő mondatok az iskolában

Összegyűjtöttünk pár ötletet, hogyan reagálhat pozitívan egy tanár a mindennapi helyzetekre. Próbáld ki ezeket a mondatokat!

Gyerekjogok a nőgyógyásznál (plakát)

Milyen jogai vannak a gyerekeknek, kamaszoknak a nőgyógyásznál? Milyen tájékoztatási kötelezettsége van az orvosnak a szülők felé?

Cikkajánló

×
×

Cart