Colibr. – Adományozz egy kattintással!

Támogass minket online vásárlásod közben úgy, hogy neked az egy filléredbe sem kerül! Látogass el a colibr.org/hintalovon oldalra és kattints a Csatlakozás gombra!

Hintalovon

2023.02.09.

Tudtad, hogy amikor bármit vásárolsz az interneten – a heti bevásárlástól az éves nyaralásodig -, a Colibr segítségével ingyenes adományokat gyűjthetsz a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány számára?

Eddig több mint 2000 online bolt ( például NOTINOeOptika.huANSWEARJátéksziget) csatlakozott a kezdeményezéshez, akiknél ha már azonnal vásárolsz, költségmentesen vásárlásod egy részét adomány formájában eljuttatják hozzánk.

Mindössze ennyit kell tenned:

  • Menj a colibr.org/hintalovon oldalra, és csatlakozzon ingyenesen.
  • Add hozzá a Colibr. a böngésződhöz 3 kattintással.
  • Minden alkalommal, amikor online vásárolsz, a Colibr. bővítmény felajánlja neked, hogy amikor csak lehetséges, egyetlen kattintással aktiváld az adományt.
  • Miután befejezted a fizetést (- a megszokott módon, a boltoknál), az adott bolt vásárlásod egy részét adomány formájában eljuttatja hozzánk, számodra mindenféle külön költségek nélkül!

Nincsenek rejtett költségek, és MI igazán hálásak leszünk, hatalmas segítséget jelent számunkra.

Előre is köszönjük a támogatásodat.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

20 mondat, ahelyett hogy NE SÍRJ! – Plakát

Adunk néhány tippet arra, mit tudsz mondani ahelyett, hogy ne sírj! Töltsd le plakátunkat!

Mit érdemes tudnod az iskolai közösségi szolgálatról?

Összeírtuk, hogy mit érdemes átgondolni az iskolai közösségi szolgálat előtt, mi a célja, mire érdemes figyelni. Hogy válaszd ki a megfelelő helyet, mire számíthatsz?

Mitől jó a digitális oktatás: tippek gyerekektől tanároknak

Tudd meg, hogy a gyerekek szerint mi teheti jobbá a digitális oktatást, válassz alábbi adományösszegek közül és töltsd le tanároknak szóló tippjeinket!

Cikkajánló

×
×

Cart