Hintalovon Akadémia

A tudás nemcsak kreditekben mérhető, de nálunk azokat is megkaphatod.

Hintalovon

A tudás erőt és magabiztosságot ad! Ismerd meg a gyerekjogokat. Tudj meg többet a gyerekbántalmazás és erőszak felismeréséről és megelőzéséről. Lehetsz szakember, szülő, gyerekjogok iránt érdeklődő felnőtt vagy gyerek, akkreditált és regisztrált képzéseink csak rád várnak. Ha szeretsz saját tempóban haladni, válaszd online képzéseinket. Ha inkább csoportban tanulnál, nézd meg aktuális tréningjeink listáját.

A legtöbb képzésünk most ingyen is elérhető

Az OTP Bank adományozási programjának segítségével, akkreditált képzéseinket ingyenesen elérhetővé tettük a szociális szakma, valamint a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai számára. Pedagógusok szintén ingyen tanulhatnak a Hintalovon Akadémián.

Hintalovon Akadémia - Felelős felnőttekkel a gyerekek védelméért

Eredményeink

Tréningeket és szakmai előadásokat 2016 óta tartunk, az akkreditált képzéseinknek helyt adó Hintalovon Akadémia pedig 2023-ban indult. Az Akadémia létrejöttét az OTP Bank ügyfeleinek 46 millió forintos adománya tette lehetővé.

10.000 +

résztvevő szakmai programjainkon 2016 óta

50+

megszerezhető kredit

9+

akkreditált képzés

Aktuális képzéseink:

Munkatársaink

Gyurkó Szilvi
Szeder Kata
Merényi Dóra
Stáhly Kata
Vaskuti Gergő
Botos Viktória

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Ajánlások újságíróknak: interjúkészítés gyerekekkel

Hogyan lehet felelősen interjút készíteni gyerekjogi szempontból a gyerekekkel. A média munkatársainak szóló anyagunkban 14 pontban foglaljuk össze, töltsd le ajánlásunkat!

Ne legyen tabu!- Hogyan beszélj a gyerekeddel a menstruációról?

Ne legyen tabu!- Hogyan beszélj a gyerekeddel a menstruációról?

Annak ellenére, hogy természetes jelenség, nem könnyű beszélgetni a menstruációról. Mit mondjunk a gyerekünknek és hogyan? Válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le kiadványunkat!

Online zaklatás- Kérdések és válaszok fiataloknak

Cikkajánló

×
×

Cart