Támogasd munkánkat és ajándékozz gyerekjogokat karácsonyra!

Mi a Hintalovon Alapítványnál azért dolgozunk, hogy minden gyereknek biztonságos és nyugodt környezete legyen karácsonykor és az év összes többi napján is.

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Neked mitől volt szép a gyerekkori karácsonyod?

Min lehetett mindig nevetni, mitől lettél néha szomorú, mi volt a legjobban várt ajándékod, kik állták körül a fát?

 

A karácsony talán azért a legjobban várt ünnep, mert ilyenkor meg tud állni egy kicsit az idő. Ha tényleg meg tudunk állni, tudunk békét és nyugalmat teremteni a családunk köré, azzal megteremtjük a karácsony varázsát. A gyerekek pedig gyorsan hozzáteszik a vidámságot is. 

 

Mi, a Hintalovon Alapítványnál azért dolgozunk, hogy minden gyereknek biztonságos és nyugodt környezete legyen karácsonykor és az év összes többi napján is.

0 +
chatboton zajlott
beszélgetés
0
gyermekjogi ügyben
adott tanács
0
kidolgozott gyermekvédelmi
irányelv
0 +
gyerekkel dolgoztunk már együtt
0 +
egyedi ügyben adtunk gyermekjogi tanácsot
0 +
résztvevő szakmai programjainkon, képzéseinken 2016 óta

Akik már mellénk álltak

Mindent az adományozásról

Gulyás-Balázs Zsófia

#fundraising

Vedd fel velünk kapcsolatot!

Adományt gyűjtenél, de nem tudod hogyan kezdj neki? Támogatnál, de nem tudod hogy hogyan segíthetnél nekünk a legjobban? Vagy csak meglepnéd a munkatársaidat valamelyik Hintalovon ajándéktárggyal? Keress elérhetőségeinken és segítünk segíteni!