Helló! Ez itt az Adományboltunk!

Ez bolt nem egy hagyományos üzlet, itt akár ingyenesen is letölthetsz számos hasznos tudnivalót. Az adományboltunk Neked szól, ha elakadtál valamilyen, a gyerekneveléssel vagy gyerekjogokkal kapcsolatos kérdésben, ha segítséget keresel, ha kézzelfogható információkra van szükséged, vagy egyszerűen csak érdekel, hogy mivel foglalkozunk. Gyereknevelés, felvilágosítás, válás,gyerekjogok az orvosnál, gyerekjogok az iskolában, online biztonság, karantén-kérdések, kapcsolattartás érdekel? Nézz körül nálunk!

Az itt található anyagokat különböző programjaink során készítettük, azt szeretnénk hogy elérhető legyen bárki számára. Találsz itt komplett kézikönyvet, plakátokat, infografikákat vagy akár szakmai kézikönyveket is. Valljuk, a szülőség tanulható és mindig fejleszthető, hogy jobb szülei legyünk a gyerekeinknek. A gyerekekkel való jól működő kommunikáció, szexuális felvilágosítás és nevelés, a kamaszkor nehézségei sok családban jelentenek kihívást. A gyerekek születésekor nem kaptunk útmutatót, pedig sok olyan terület van, ami nehéz egyedül jól csinálni. Vajon mikor érdemes egyáltalán beszélni bizonyos dolgokról? Mikor kell elkezdeni a szexuális felvilágosítást? Hogyan állj neki a nehéz kérdéseknek? Ebben igyekszünk segíteni.

Légy az a szülő, akire neked is szükséged lett volna gyerekkorodban!

Nézz körül nálunk, töltsd le pár kattintással vagy válassz táskáinkból vagy noteszeinkből! A megvásárolt termékek ára tőled függ, vásárlásoddal a munkánk támogatod és hozzájárulsz ahhoz, hogy még több hasonló anyagot készítsünk!

1–16 termék, összesen 36 db