Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek

1. Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) tartalmazza a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány által a www.hintalovon.hu/adomanybolt/ weboldalon (a továbbiakban: Weboldal) megtalálható adományboltban (a továbbiakban: Adománybolt) az ott elérhető különböző termékeknek Ön – mint felhasználó (a továbbiakban: Felhasználó) által történő igénybevételének feltételeit.

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány elérhetőségei, adatai:

név: Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány

székhely: 1027 Budapest, Jurányi utca 1.

nyilv.tart.szám: 01-01-0012255

nyilv.tartó hatóság: Fővárosi Törvényszék

adószám: 18752836-2-41

bankszámlaszám: 11600006-00000000-77668686

e-mail: info@hintalovon.hu

telefonszám: +36303152032

honlap: www.hintalovon.hu

2. Adományboltban található termékek megrendelése:

2.1) Ön Felhasználóként a Hintalovon Gyermekjogi Alapítványtól a Weboldalon található Adománybolt aktuális termékkínálatában szereplő egyes termékeket (a továbbiakban: Termék) rendelheti meg. A Termékek között találhatóak elküldhető árucikkek (pl. ruhadarab, notesz stb.), illetve online formában letölthető szöveges összefoglalók, kisokosok, brossúrák és plakátok.

2.2) A Termékekre történő rákattintás esetén az Adománybolt Önt az adott Termék külön oldalára irányítja át, ahol megtalálható az adott Termék neve/címe, a választható adományösszeg, részletesebb leírása, illetve egy vagy több kép az adott termékről.

2.3) Tájékoztatjuk, hogy az Ön által megvásárlásra kijelölt Termékek körének ellenőrzésére a Kosár tartalmának megtekintésével folyamatosan ellenőrizheti.

2.4) A megrendelési folyamat véglegesítését a kiválasztott Termék fölött megjelenő szürke „Kosár” gombra kattintással kezdeményezheti. Az így megjelenő Kosár aloldalon elsőként a Kosár tartalmát tudja Ön ellenőrizni. Ezt követően lehetősége van a Kosárba helyezett, és ott megjelenített Termékek köre, ill. az azokat érintően feltüntetett adományösszeg (árak) ellenőrzésére, azaz, hogy az itt megjelenített összeg továbbra is egybeesik-e az Ön adományozási szándékaival.

2.5) Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013

A fizetési tranzakció lépései:

a.) A „Fizetés” gombra kattintva Ön automatikusan átirányításra kerül a Barion fizetési oldalára, ahol Ön bankkártya adatainak megadásával elindítja a tranzakciót.

b.) A bankkártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.

c.) A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.

d.) A fizetés eredményéről Ön egyrészt e-mail útján is értesítést kap, másrészt a Barion rendszere visszairányítja a Weboldalra

Bővebb információ: www.barion.com

3. Átvételi módok, átvételi díjak: FoxPost

3.1) Az Adományboltból Ön által megvásárolt és elküldendő Termékek kiszállítása és átvétele a FoxPost szolgáltatási rendszeren keresztül történik. Önnek a Termék megvásárlása során lehetősége van egyúttal kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb FoxPost átvevőhelyet, ahol át szeretné majd venni Termékét. A FoxPost egy új, egyszerű csomagátvételi lehetőség, amely bevásárlóközpontokban érhető el. A FoxPost csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehet át online megrendelt termékeket, összekötve a napi bevásárlást a csomagátvétellel. Mindezt ott, ahol Önnek épp útba esik!  Bővebb információ: http://www.foxpost.hu/csomagatvetel-hogyan/

3.2) A FoxPost szolgáltatás igénybevételével keresztül történő szállítási mód díja:

bruttó 890 Ft.

3.3. Szállítási és teljesítési határidők és feltételek: A nem fizikai (továbbiakban online letölthető ) termékek esetén a termék elküldése emailben, a megadott email-címre kerül kiküldésre, a megrendelés után azonnal. Fizikai termék megrendelése esetén a megrendeléstől számított 5-10 munkanapon belül feladásra kerül.

4. Panaszkezelés

4.1) A Felhasználó az Adománybolt működésével kapcsolatos kérdéseivel és esetleges panaszaival az alábbi módon keresheti meg a Hintalovon Gyermekjogi Alapítványt.

4.2) Kérdésével, ill. esetleges panaszával először forduljon hozzánk bizalommal, az info@hintalvon.hu e-mail címre küldött e-maillel, vagy a 1027 Budapest Jurányi utca 1. szám alatti címre küldött levéllel. Ha panasszal szeretne élni, kérjük töltse ki a Panaszbejelentő dokumentumot, melynek megfelelően a panaszt a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány a Panaszkezelési szabályzatában foglaltak szerint kivizsgálja, és arról visszajelzést ad Önnek.

5. Szerzői jogok

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (a továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a Weboldal, illetve annak valamennyi tartalma szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. Az Szjt. 16. § (1) bekezdése alapján tilos a Weboldalon található grafikai és szoftveres megoldások, számítógépi programalkotások engedély nélküli felhasználása, illetve bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a Weboldal, vagy annak bármely része módosítható. A Weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni a jogtulajdonos írásos hozzájárulása esetén is csak a Weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet.

A jogtulajdonos: Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány

6. Adatkezelés, adatvédelem

Tájékoztatjuk, hogy a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány kizárólag a tranzakció lebonyolításához szükséges személyes adatokról, így az Felhasználó megadott nevéről, postacíméről, e-mail címéről, és az adomány összegéről szerez tudomást, azonban ezek közül csak az e-mail címet kezeli.

Az adatgyűjtés ténye, a kezelt adatok köre és az adatkezelés célja:

Személyes adat                   Adatkezelés célja

név, e-mail cím                     kapcsolattartás – köszönetnyilvánítás

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány tárhelyszolgáltatójának adatai:

NETDOOR Kft. internet- és tárhelyszolgáltató (NETDOOR Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság; 1055 Budapest, Akadémia utca 14. fsz 5.) által a Servergarden Kft. (cím: 1023 Budapest, Lajos utca 28-32. Adatközpont: 1101 Budapest, Expo tér 5-7.) A tárhely-szolgáltatás a NETDOOR Kft. szervertermében telepített, fizikailag és technikailag is védett, saját, dedikált szerveren történik.

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány az általa kezelt személyes adatokkal semmilyen módon nem él vissza. Az Adományboltból történő vásárlást érintő személyes adatok kezelésére vonatkozó rendelkezéseket a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány Adatvédelmi Nyilatkozata tartalmazza, mely az alábbi link alatt található:

5. Vegyes rendelkezések

5.1) A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány fenntartja a jogot a jelen ÁSZF egyoldalú módosítására. A módosított ÁSZF-et a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány az www.hintalovon.hu oldalon keresztül közzéteszi.

5.2) A Felhasználó az ÁSZF elfogadásával tudomásul veszi, hogy a Weboldal teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősségét kizárja.

5.3) A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány kizárja a felelősségét valamennyi, Weboldalt, illetve az azt működtető szervert ért külső támadások, és az e támadásokból eredő meghibásodások estére, valamint a Weboldal rajta kívülálló okokból történő meghibásodására nézve, mely időtartam alatt az nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.