Egy telefonhívással is támogathatsz minket!

Ha felhívod a 13620 adományvonalunkat, vagy küldesz egy smst, akkor 500 forinttal támogatod a munkánkat!

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány adományokból tartja fenn az ország egyetlen gyermekjogi jogsegély programját, képviseli a szexuális erőszak áldozatává vált gyerekeket, működteti a Yelon portálokat fiataloknak és felnőtteknek, és segíti a Nemecsek Programmal a biztonságos iskolákat.

A gyerekek nem a jövő. Ők a jelen. Abban a valóságban élnek, amit mi teremtünk és mi mutatunk nekik. Tőlünk tanulják az életet, és mi a jelenben vagyunk felelősek azért, hogy az ő jövőjük jól alakuljon.Szükségünk van egyéni támogatókra, szükségünk van a segítségedre! Ha fontosak számodra a gyerekjogok, ha fontosnak tartod a munkánkat és eredményeinket és megteheted, légy támogatónk!

Hogyan támogathatod az Alapítvány munkáját?

  • Ha felhívod a 13620 adományvonalunkat, vagy küldesz egy smst, akkor 500 forinttal támogatod a munkánkat! Az adományod összege a havi telefonszámláddal kerül kiegyenlítésre.
  • Az adományvonal elérhető a Magyar Telekom, a Telenor és a Vodafone hálózataiból.

Emellett egyszeri és rendszeres pénzadománnyal is segítheted munkánkat, az adományboltunkból vásárolt termékek árával pedig szintén a céljainkhoz járulsz hozzá.

Köszönjük nektek, hogy vagytok, itt vagytok. Nélkületek nem lenne #agyerekjogvilágnézet.

Maradjunk kapcsolatban!

Iratkozz fel havi hírleveleinkre, és kövesd Facebook-oldalunkat!