Egy telefonhívással is támogathatsz minket!

Támogasd a munkánkat egy telefonhívással vagy SMS-el: Ha felhívod a 13620 adományvonalunkat, vagy küldesz egy smst, akkor 500 forinttal járulsz hozzá a céljainkhoz!
adományvonal

Hintalovon

2018.11.12.

Ha felhívod a 13620 adományvonalunkat, vagy küldesz egy smst, akkor 500 forinttal támogatod a munkánkat!

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány adományokból tartja fenn az ország egyetlen gyermekjogi jogsegély programját, képviseli a szexuális erőszak áldozatává vált gyerekeket, működteti a Yelon portálokat fiataloknak és felnőtteknek, és segíti a Nemecsek Programmal a biztonságos iskolákat.

A gyerekek nem a jövő. Ők a jelen. Abban a valóságban élnek, amit mi teremtünk és mi mutatunk nekik. Tőlünk tanulják az életet, és mi a jelenben vagyunk felelősek azért, hogy az ő jövőjük jól alakuljon.Szükségünk van egyéni támogatókra, szükségünk van a segítségedre! Ha fontosak számodra a gyerekjogok, ha fontosnak tartod a munkánkat és eredményeinket és megteheted, légy támogatónk!

Hogyan támogathatod az Alapítvány munkáját?

  • Ha felhívod a 13620 adományvonalunkat, vagy küldesz egy smst, akkor 500 forinttal támogatod a munkánkat! Az adományod összege a havi telefonszámláddal kerül kiegyenlítésre.
  • Az adományvonal elérhető a Magyar Telekom, a Telenor és a Vodafone hálózataiból.

Emellett egyszeri és rendszeres pénzadománnyal is segítheted munkánkat, az adományboltunkból vásárolt termékek árával pedig szintén a céljainkhoz járulsz hozzá.

[woo_product_slider id=”4796″]

Köszönjük nektek, hogy vagytok, itt vagytok. Nélkületek nem lenne #agyerekjogvilágnézet.

Maradjunk kapcsolatban!

Iratkozz fel havi hírleveleinkre, és kövesd Facebook-oldalunkat!

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Jé, ezt nem is tudtam…- Menstruációról gyerekeknek

Mindent a menstruációról. Gyerekeknek szóló kiadványunkban összeszedtük a menstruációval kapcsolatos legfontosabb információkat! Válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le kiadványunkat!

Ne legyen tabu!- Hogyan beszélj a gyerekeddel a menstruációról?

Annak ellenére, hogy természetes jelenség, nem könnyű beszélgetni a menstruációról. Mit mondjunk a gyerekünknek és hogyan? Válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le kiadványunkat!

Biztonságos, egyszerűen hozzáférhető és könnyen használható – mi az? Az óvszer

Miért a biztonságos szex a jó szex? Válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le kiadványunkat, mely jó kiindulási alap lehet a biztonságos szexről szóló beszélgetéseknek.

Cikkajánló

×
×

Cart