Egy telefonhívással is támogathatsz minket!

Támogasd a munkánkat egy telefonhívással vagy SMS-el: Ha felhívod a 13620 adományvonalunkat, vagy küldesz egy smst, akkor 500 forinttal járulsz hozzá a céljainkhoz!
13620-Adományvonal

Hintalovon

2018.11.12.

Ha felhívod a 13620 adományvonalunkat, vagy küldesz egy smst, akkor 500 forinttal támogatod a munkánkat!

Segítesz egy hívással?

Adományvonalunk 2018-ban indult el, a 13620-as szám a Vodafone, a Telenor és a Magyar Telekom hálózatából hívható. Egy hívás vagy SMS ára 500 forint, ekkora összeggel támogatod a működésünket. A hívás/SMS ára a hónap végén, a telefonszámládra terhelődik.

Az adományvonal lehetővé teszi számunkra, hogy sok apró segítségből konkrét lépéseket tegyünk a gyerekvédelem útján. Kevesebb mint egy kávé árából te is hozzájárulhatsz a munkánk sikeréhez!

A gyerekek nem a jövő. Ők a jelen. Abban a valóságban élnek, amit mi teremtünk és mi mutatunk nekik. Tőlünk tanulják az életet, és mi a jelenben vagyunk felelősek azért, hogy az ő jövőjük jól alakuljon.Szükségünk van egyéni támogatókra, szükségünk van a segítségedre! Ha fontosak számodra a gyerekjogok, ha fontosnak tartod a munkánkat és eredményeinket és megteheted, légy támogatónk!

Emellett egyszeri és rendszeres pénzadománnyal is segítheted munkánkat, az adományboltunkból vásárolt termékek árával pedig szintén a céljainkhoz járulsz hozzá.

Köszönjük nektek, hogy vagytok, itt vagytok. Nélkületek nem lenne #agyerekjogvilágnézet.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Válás gyerekszemmel - Mire figyeljenek a felnőttek egy váláskor?

Válás gyerekszemmel – Mire figyeljenek a felnőttek egy váláskor?

Ha kíváncsi vagy, hogy mire érdemes felelős felnőttként figyelned egy váláskor, akkor válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le erről szóló kiadványunkat!

Párkapcsolat vagy szülőség?

Párkapcsolat vagy szülőség?

Szülőként annyi mindenre kell figyelni... Összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet, amelyek segíthetnek a párkapcsolatot megerősíteni.

Mitől lesz gyerekbarát egy anyag?

Mitől lesz egy anyag gyerekbarát?

Ha kíváncsi vagy, hogy mire érdemes figyelned egy gyerekeknek szóló anyag készítése kapcsán, akkor válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le erről szóló kiadványunkat!

Cikkajánló

×
×

Cart