Jé, ezt nem is tudtam…- Menstruációról gyerekeknek

Minimum adomány: Ft

Mindent a menstruációról. Gyerekeknek szóló kiadványunkban összeszedtük a menstruációval kapcsolatos legfontosabb információkat! Válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le kiadványunkat!

Leírás

A felnőtté válás izgatja a gyerekek fantáziáját, de a kamaszkorhoz közeledve sokukban nő az ezzel kapcsolatos bizonytalanság és zavar. Ezért jó, ha már jóval a pubertáskor kezdete előtt elkezdünk velük beszélgetni a várható változásokról, így azok nem érik majd felkészületlenül. Az első menstruáció előtt olyan kérdések és gondolatok foglalkoztathatják őket, hogy mikor jön majd meg, mi a normális, fájni fog-e, vagy mikor milyen menstruációs eszközöket érdemes kipróbálni és használni.

Gyerekeknek szóló kiadványunkban összeszedtük a menstruációval kapcsolatos legfontosabb információkat, mely jó kiindulási alap, kiegészítője lehet a testi változásokról szóló beszélgetésekhez.

További termékeink

Biztonságos, egyszerűen hozzáférhető és könnyen használható – mi az? Az óvszer

Miért a biztonságos szex a jó szex? Válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le kiadványunkat, mely jó kiindulási alap lehet a biztonságos szexről szóló beszélgetéseknek.

Mik azok a gyermekjogok

Mik azok a gyerekjogok? – Plakát

Plakátunkon sorra vesszük a gyerekek jogait, ha ismered a jogaidat, akkor tudod tisztelni mások jogait is!

Gyerekjogok a nőgyógyásznál - Plakát

Gyerekjogok a nőgyógyásznál – Plakát

Milyen jogai vannak a gyerekeknek, kamaszoknak a nőgyógyásznál? Milyen tájékoztatási kötelezettsége van az orvosnak a szülők felé?