Támogass

607

Gyermekjogi chatbot ügyei

6

Hazai és nemzetközi kutatások

360

Chills konferencia résztvevői

1500

Segítő chatbeszélgetés

Legyél a Hintalovon Alapítvány támogatója!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!

A gyerekek nem a jövő. Ők a jelen. Abban a valóságban élnek, amit mi teremtünk és mi mutatunk nekik. Tőlünk tanulják az életet, és mi a jelenben vagyunk felelősek azért, hogy az ő jövőjük jól alakuljon.Szükségünk van egyéni támogatókra, szükségünk van a segítségedre! Ha fontosak számodra a gyerekjogok, ha fontosnak tartod a munkánkat és eredményeinket és megteheted, légy támogatónk!

3000 forint rendszeres adománnyal nagyon sokat segíthetsz! 3000 forint nem több, mint egy mozijegy és egy adag pattogatott kukorica, kevesebb mint 10 liter benzin és kb. 10 szál tulipán ára. Mi viszont ezekből az adományokból tartjuk fenn az ország egyetlen gyermekjogi jogsegély programját, képviseljük a szexuális erőszak áldozatává vált gyerekeket, működtetjük a Yelon portálunkat és a Nemecsek Programot.

Hogyan tudsz minket támogatni?

Egy telefonhívással – 13620 ADOMÁNYVONAL

  • Ha felhívod a 13620 adományvonalunkat, vagy küldesz egy smst, akkor 500 forinttal támogatod a munkánkat! Az adományod összege a havi telefonszámláddal kerül kiegyenlítésre.
  • Az adományvonal elérhető a Magyar Telekom, a Telenor és a Vodafone hálózatából.

Alkalmi vagy havi rendszeres banki átutalással

  • Bankszámlaszám: 11600006-00000000-77668686 (ERSTE)
  • Közlemény rovatba kérjük, írj mailcímet, hogy felvehessük veled a kapcsolatot!
  • Nemzetközi utalás esetén: IBAN: HU44 1160 0006 0000 0000 7766 8686
  • BIC/Swift: GIBAHUHB

Vásárolj az adományboltunkból!

Ez a bolt nem hagyományos webhop. A mi boltunkban ingyen is letölthetsz szinte bármit, a termékek árát te döntöd el. Az adományboltunkban tesszük közzé azokat az anyagainkat, kézikönyveinket, amelyek nem férnek már el egy hagyományos online cikkben, találsz itt nevelésről, válásról szóló segítő tartalmakat, tanároknak szóló segédanyagokat, gyerekjogokról szóló, kinyomtatható plakátokat, de jegyzetfüzetet is.

Maradjunk kapcsolatban!

Iratkozz fel havi hírleveleinkre, és kövesd Facebook-oldalunkat!