Hintalovon Alapítványt is díjazta a KPMG

2023-ban a Hintalovon Alapítvány is bekerült a KPMG Felelős Társadalomért Program díj nyertesei közé.
KPMG Felelős Társadalomért Program díjátadó

Hintalovon

2023.04.28.

2022 őszén már 14. alkalommal hirdette meg a KPMG a Felelős Társadalomért Program pályázatát. Idén a KPMG ESG-alapú gondolkodása, az Our Impact Plan célkitűzései kerültek előtérbe. A nonprofit szférában működő szervezetek számára különösen fontos a hosszú távú működési stratégia megléte és megvalósítása, hogy megfelelő választ tudjanak adni a társadalmi problémák kihívásaira. A KPMG ezért szakmai segítséget ajánlott fel közhasznú szervezetek számára, hogy támogassa stabil, értékteremtő és hosszú távú működésüket. A nyertes szervezetek a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány, az InDaHouse Hungary Egyesület és a Rosa Parks Alapítvány.

A KPMG támogatása a Hintalovon Alapítvány számára: egymillió forintos pénzadomány, két laptop és pénzügyi szakértői segítség a források és a működés hatékonyságának felmérésében és tervezésében.

A díjat Rohrböck Kinga, az alapítványunk ügyvezető igazgatója, és Sziklai Mór, Kiskorú Kollégája vették át. A prezentációt Mór kezdte, és elmesélte, milyen projekteken vesz részt, hogyan tudja támogatni az alapítvány munkáját. Kinga kiemelte, hogy „a Kiskorú Kollégákkal való közös munka abban segít minket, hogy ne csak arra emlékezzünk, nekünk milyen volt gyereknek lenni, hanem azt is értsük, milyen most a gyerekeknek. A 21. század kihívásai nagyon mások. Az alapítványnál azért dolgozunk, hogy a gyermekek mindenkori szükségleteit és igényeit (jogait) jól ismerje a felnőtt társadalom, és közösen tudjunk tenni azért, hogy Magyarország jó hely legyen a gyerekeknek. Gyerekekért tenni csak velük együtt érdemes.”

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

MInden gyereknek joga van a suliban

Minden gyereknek joga van a suliban …

Mit jelentenek a gyerekjogok az iskolában? Lehet-e enni a tanórán? Ki mehet-e a gyerek pisilni óra közben? Ha kíváncsi vagy összefoglalónkra, válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le kiadványunkat!

Rendezvényt szervezel gyerekekkel?

Ha gyerekek is lesznek az eseményen, amit szervezel, akkor ez az anyag neked szól. Mutasd meg, hogy ez egy olyan rendezvény, ahol egy gyerek nem eszköz és nem díszlet!

Mit gondolj végig, ha kikérnéd a gyerekek véleményét?

Mit gondolj végig, ha kikérnéd a gyerekek véleményét?

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen szempontokat érdemes végiggondolnod és figyelembe venned, ha a gyerekek véleményére vagy kíváncsi, akkor válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le erről szóló kiadványunkat!

Cikkajánló

×
×

Cart