Ne posztolj a gyerekről!

0Ft10 000Ft

Kiürítés

Leírás

Ovisok tornadresszben, kisfiúk a strandon, alvós, pizsamás, fürdőruhás, kádas képek: ha más kér ilyet tőlünk az felháborító, de sokszor önként simán megosztjuk.. fura, nem?

Jaj már ez túlzás, eltüntetjük a gyerekeket a fotókról? Az utcán is lefotózhatja őt bárki, az miért más? Az életem értelme, pont róla ne posztoljak? Mi baja lehet belőle, ha kedves képeket osztok meg róla? Nagyon figyelek rá, hogy ne legyenek ciki képek, ebből nem lehet gond! Nektek elment az eszetek, kitörlitek a gyerekeket az internetről? Mindenki ezt csinálja, szerintetek ők mind rosszat akarnak?

Ebben a kiadványban erről lesz szó. A gyerek online biztonsága a szülei felelőssége. A digitális szülőségről kevés információnk van, de mint ahogy a szülőség, az online szülőség is tanulható, ebben igyekszünk segíteni.

Hallottál már arról, mit jelent a digitális lábnyom?  Belegondoltál már abba,  hogy vajon mit érez egy gyerek, amikor rájön, hogy nem csak az van róla a neten, amit ő posztolt, hanem az is, amit a szülei megosztottak róla születése óta? Tudtad hogy minél több poszt van egy gyerekről a neten, annál nagyobb a kockázata, hogy ezek miatt később csúfolják, megszégyenítik, bullying áldozata lesz.Tudj meg többet,  ismerd meg a posztolás lehetséges veszélyeit és dönts felelősen. Legyetek online is biztonságban!

További információk

Adományösszeg

0 Ft, 500 Ft, 1000 Ft, 2000 Ft, 5000 Ft, 10000 Ft