Mit érdemes tudnod az iskolai közösségi szolgálatról?

Minimum adomány: Ft

Összeírtuk, hogy mit érdemes átgondolni az iskolai közösségi szolgálat előtt, mi a célja, mire érdemes figyelni. Hogy válaszd ki a megfelelő helyet, mire számíthatsz?

Leírás

Magyarországon az érettségi vizsgák megkezdésének az a feltétele, hogy igazolnod kell ötven óra közösségi szolgálat
elvégzését. Ez egy jó lehetőség arra, hogy megismerhess különböző embereket, más generációkat, társadalmi csoportokat, így például ha nyitott vagy és velük dolgozol, nekik segítesz, az fejleszti az empátiát. Különböző szervezetek máshogy dolgoznak, ezért minél több hely munkájába látsz bele, annál több tapasztalatra teszel szert, annál szélesebb lesz a látóköröd, annál több mindent fogsz megismerni, és annál kritikusabban tudsz majd
gondolkozni különböző témákról.

Összeírtuk, hogy mit érdemes átgondolni az iskolai közösségi szolgálat előtt: mi a célja, mire kell figyelni. A kiadvány gyerekeknek szól, de a szülőknek, tanároknak is segítség lehet gyerekekkel közösen végiggondolni és a számukra legmegfelelőbb, legtesthezállóbb módon megválaszolni az ezzel kapcsolatos kérdéseket.

 

 

 

További termékeink

mi értelme az online kérdőíveknek

Van értelme kitöltenem? Kérdőíves konzultációkról gyerekeknek

Mire jó egy online kérdőív? Tényleg számít, mit gondolnak a gyerekek? Honnan tudhatjuk, hogy nem élnek vissza vele?

Mik azok a gyermekjogok

Mik azok a gyerekjogok? – Plakát

Plakátunkon sorra vesszük a gyerekek jogait, ha ismered a jogaidat, akkor tudod tisztelni mások jogait is!

Ismerd meg a jogaidat! – Gyerekjogokról gyerekeknek

18 éven aluli vagy és mindig csak a kötelességeiddel jönnek? Ismerd meg a jogaidat is, ez a kiadványunk neked szól! A gyerekjog világnézet:)