Adományozás ajándékba: megérkeztek a Je Suis Belle x Hintalovon pólók!

A Je Suis Belle tervezte a Hintalovon 2020-as karácsonyi pólóit - keresd az adományboltban, ahol minden vásárlásoddal a gyermekjogokért folytatott munkát támogatod!

Hintalovon

2020.11.27.

Je suis Belle x Hintalovon névvel megérkeztek az idei karácsonyi támogatói ajándékai a Hintalovonhoz: A pólók megvásárlásával a karácsonyi ajándékozás és az adományozás kéz a kézben jár. Nézz körül a boltban és segítsd a munkánkat egy vásárlással!

Ugye már ti is nagyon vártátok? Mert mi nagyon: Megérkeztek csodás pólóink, melyeken a Hintalovon logóját  Kiss Tibi, a Je suis Belle tervezője gondolta nekünk újra. A Je Suis Belle-t 2005-ben alapította Dévényi Dalma és Kiss Tibor. A márka az azóta eltelt években hazánk egyik vezető divatbrandjévé nőtte ki magát és nemzetközi szinten is elismertté vált. Koncepciójuk alappillére – kezdetektől fogva – az együttműködés más művészeti ágakkal, különös tekintettel a képzőművészet területeivel. Intellektuális értékeiknek vallják a tradicionális technikák és a népművészet kortárs keretbe emelését is. Múzsájuk a világra és önmagára is kíváncsi nő: kreatív és tehetségét bátran felvállaló, szellemes és vagány. Hiszik, hogy aki ruháikat hordja, részesévé válik világuknak, ugyanakkor személyiségével maga is alakítja a márkát.

A Hintalovon Alapítványnál már több mint százan dolgozunk, sokan, sokfélék vagyunk és  sok mindent gondolunk a világról de mi, Hintalovasok egy dologban mind egyetértünk: azt gondoljuk,  ahogy ma a gyerekekkel bánunk, olyan jövő vár majd ránk holnap.  Hisszük, hogy a gyerekjog egy olyan világnézet, amivel jobbá tehetjük a gyerekek életét, jobbá tehetjük a világot.  Ezért dolgozunk.  Ennek a pólónak a megvásárlásával te is segítesz minket abban hogy elérjük céljainkat és még több gyereknek segíthessünk.

Hogyan  tudsz pólót rendelni?

Pólóinkat országosan bárhová megrendelheted, egyet vagy többet, vidékre, vagy Budapestre. A csomagodat a Foxpost csomagautomatákba tudjuk Neked kiszállítani.

A limitáld darabszámú Je Suis Belle X Hintalovon Pólókat keresd az adományboltunkban!

Köszönjük, hogy magaddal viszed üzeneteinket!

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Online biztonság az otthontanulásban

Hogyan lehet a diák, a tanár és a szülők online biztonságát az iskolai távoktatás idején is megtartani? Online biztonság, digitális oktatás lehetőségei, olvass bele!

10 alapelv, ha felnőttekkel dolgozik a gyereked

Hogyan dolgozzon együtt egy gyerek felnőttekkel? Milyen jogai vannak, milyen feltételeket kell, hogy biztosítanak neki? Olvass utána!

Családi Szerződés

Bejön kopogás nélkül a szobádba? Türelmetlenek vagytok egymással? Zavarjátok egymást tanulás, munka közben? Itt egy kis segítség a békés családi élethez!

Cikkajánló

×
×

Cart