Chez Dodo macaronokkal a gyerekjogokért

2023 szeptemberétől Chez Dodo Macaron Manufaktúra egy éven keresztül a Hintalovon Alapítvány támogatja a jőtékonysági kollekciójával! Te megkóstoltad már?
Chez Dodo x Hintalovon charity box

Hintalovon

2023.09.04.

Óriási öröm és megtiszteltetés ért minket, hiszen a Chez Dodo Macaron a legújabb jótékonysági kollekciójával a Hintalovon Alapítványt támogatja. Mi már annyira izgatottak voltunk, hogy ezt a csodálatos hírt megoszthassuk mindenkivel.

A Chez Dodo a kezdetektől fontos feladatának érzi, hogy abból a sok kedvességből és jóból, amit kap, visszaadjon és megmozgassa azt a szuper közösséget, ami a bolt és a márka köré épült, így jótékonysági dobozaival minden évben más-más szervezetet támogat.

Az erre az alkalomra tervezett dobozokra Molnár Jaqueline mesekönyv-illusztrátor festett egy csodaszép világot, amin megjeleníti mindazt, amitől a gyerekkor felhőtlen és boldog lehet: az érintetlen természetet, a szabad játékot és az érzelmi biztonságot. A dobozokba pedig Chez Dodo cukrászcsapata álmodott meg egy mennyei macaront: lágy madártej krémmel, roppanós-sós házi pisztácia pralinéval, feketeribizli lekvárral és pillecukorral.

Nézzetek körül webshopjukban vagy látogassatok el a Sas utcai boltjukba és válogassatok az isteni macaronjaik közül!

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Családi Szerződés

Bejön kopogás nélkül a szobádba? Türelmetlenek vagytok egymással? Zavarjátok egymást tanulás, munka közben? Itt egy kis segítség a békés családi élethez!

60 léleksimogató mondat – Plakát

Megerősítő, pozitív mondatok a mindennapi gyerekneveléshez: 60 jó mondat, amit neked is ismerned kell! Töltsd le plakátunkat!

Szülői kommunikáció váláskor – 5 lehetőség a nézeteltérések békés lezárására

A válás nem a gyerek döntése, de érinti őt, ezért fontos, mit tudunk tenni szülőként azért, hogy a lehető legkevésbé sérüljön.

Cikkajánló

×
×

Cart