Legyél te is a Hintalovon rendszeres adományozója!

Mi mindennap azért dolgozunk, hogy jobb hely legyen ma Magyarország a gyerekek számára. Most is, ma is, holnap is. De ehhez most Rád is szükségünk van! Tarts velünk, és legyél te is a Hintalovon rendszeres adományozója!

Hintalovon

2022.10.17.

Hét évvel ezelőtt indult a Hintalovon Alapítvány.

Imádom ezt a helyet. Őszintén hiszem, hogy a világ legjobb szakemberei vannak itt. Egy egymást szerető és tisztelő közösség, akiket a közös ügy iránti elkötelezettség is összeköt. Bitang jó dolgokat csinálunk. Fontos ügyekért állunk ki, jó szolgálatot teszünk olyan helyzetekben, ahol a szükség minket szólít meg.

Jobb napokon, úgy látom, hogy igazi start-up sikertörténet a miénk. Összeállt néhány jó barát, gondolt egy merészet, és aztán évek alatt országosan ismertté tette, hogy “a gyerekjog világnézet”, meg hogy minden gyerekkel foglalkozó intézménynek kell egy gyermekvédelmi irányelv és hogy a gyerekek részvétele a saját ügyeikben nem extra, hanem alap.

Rosszabb napokon (amikből az utóbbi időben azért kijutott rendesen) viszont azt látom, hogy egyre növekvő nyomás alatt dolgozunk. Az összeomló gyermekvédelmi rendszer pedig olyan ügyterhet és feladat tömeget rak ránk, mintha állami intézmény lennénk – de legalábbis a jelenleginél minimum háromszor nagyobb költségvetésből gazdálkodnánk.

Állami intézmény nem lehetünk.

Úgyhogy marad a másik út. Amihez most a te segítségedet is kérjük. Ha neked is van egy hintalovonos történeted – egy poszt, ami betalált, egy szakmai anyag, ami segített, egy általunk megosztott történet, amivel azonosulni tudtál -, akkor támogass minket, hogy továbbra is itt lehessünk és kiálhassunk a gyermekjogokért.

De van egy másik érvem is. Azt szeretnénk, hogy a megoldás, amit a jövő generációi hoznak majd a jelen problémáira felelős, humánus, erőszakmentes és az értékek megőrzésén alapuló legyen.

A gyermeki jogok erre tanítja őket.

Tarts velünk, és legyél te is rendszeres adományozónk!

dr. Gyurkó Szilvi

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

5+1 indok amiért jó a szülőknek ha bevonják a gyerekeket a döntésekbe

5+1 indok, amiért jó a szülőknek, ha bevonják a gyerekeket a döntésekbe – Plakát

Ha kíváncsi vagy, hogy miért jó a szülőknek, ha megkérdezik és figyelembe veszik gyerekeik véleményét is az őket érintő kérdésekben, akkor válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le erről szóló plakátunkat!

Vigyázz magadra!

Vigyázz magadra! – Miért és hogyan vonjuk be a gyerekeket az erőszak elleni védelembe?

Szeretnénk, hogy a gyerekek szólnának, ha bántják őket vagy másokat, lépjenek fel az erőszak ellen. De hogyan érjük ezt el? Ha kíváncsi vagy válaszainkra, válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le kiadványunkat!

Kapcsolattartás különválás után

Kapcsolattartás különválás után – Ajánlások a gyerek korához, egyedi szükségleteihez

Hogyan szervezzük a kapcsolattartást a válás, különválás után? Gyermekközpontú ajánlás és szempontrendszer a különváláshoz.

Cikkajánló

×
×

Cart