Teljesen rendben van – Plakát

Minimum adomány: Ft

Milyen az a hely, ahol a gyerekek biztonságban érzik magukat? Szerintünk olyan, ahol lehet hibázni, kérdezni, fáradtnak lenni, segítséget kérni  Ha kíváncsi vagy plakátunkra, válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le még ma!

Leírás

A gyerekeknek is lehet rossz napja. Előfordulhat, hogy nehezen tudnak koncentrálni, mert fáradtak. Vagy egyszerűen csak aznap egy bizonyos anyagot nehezebben értenek meg. Esetleg valamit megkérdeznek, akár többször is. Fontos, hogy egy olyan légkörben tanulhassak, ahol természetes, hogy lehet kérdést feltenni, hibázni, rosszul válaszolni vagy segítséget kérni. Ennek elengedhetetlen feltétele, hogy a gyerek biztonságban érezze magát. 

Ha az is érdekel, hogyan működhetnek biztonságosabban a gyerekekkel foglakozó szervezetek, ismerd meg a NEMECSEK Programot.

További termékeink

Gyerekjogi ábécé

Gyerekjogi ábécé – Plakát

Mire van szüksége a gyerekeknek? Mitől kell megóvni őket? A gyerekjogok nem elvont, bonyolult jogi passzusok, hanem azok a feltételek, melyek a kiegyensúlyozott gyerekkorhoz szükségesek.  Ha kíváncsi vagyok Gyerekjogi ábécé-nkre, válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le plakátunkat!

Mi volt ma a suliban? 22 ötlet, hogy megtudd anélkül, hogy feltennéd ezt a kérdést

22 tipp amivel elindulhat egy jó beszélgetés.

Számítanak a szavaid! -Megerősítő mondatok az iskolában

Összegyűjtöttünk pár ötletet, hogyan reagálhat pozitívan egy tanár a mindennapi helyzetekre. Próbáld ki ezeket a mondatokat!