100 embert keresünk

100 embert keresünk, aki rendszeresen támogat bennünket! 100 embert, akinek fontosak a gyerekjogok, a gyerekek véleménye, a jobb és biztonságosabb gyerekkor. Leszel az egyik?
100 embert keresünk, aki rendszeres támogat bennünket!

Hintalovon

2022.11.09.

100 embert keresünk, aki havonta támogat bennünket. 100 embert, akinek fontosak a gyerekjogok, a gyerekek véleménye, a jobb és biztonságosabb gyerekkor.

Ha egyetértesz azzal, amin dolgozunk és fontosnak tartod a munkánkat, akkor tarts velünk és legyél te is rendszeres adományozónk!

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Akik már csatlakoztak hozzánk:

„A gyermekek jogait a felnőttek dolga érvényesíteni, és megvédeni. És erre a Hintalovon Alapítvány naponta emlékeztet minket.”

“A boldog, érzelmileg és fizikailag biztonságos gyerekkor nem mindenkié. A kiszolgáltatott gyerek nem tudja megvédeni magát, nem tud kiállni a jogaiért és nem tudja elmondani pontosan, hogy mi történik vele, nem tud segítséget kérni. A Hintalovon Alapítvány ezeknek a gyerekeknek a hangja, mindennél fontosabb, hogy fenntartható legyen a munkájuk.”

Cseh László

„Próbáljuk meg a saját tapasztalataink alapján jobbá tenni azt, amit mi rossznak éltünk meg.”

„Azok helyett szólnak, akik nem mernek, azok helyett kiáltanak, akik már nem tudnak megszólalni sem, és azokért állnak ki, akik a legfontosabb kincsei a világnak. A gyerekekért! Én magam is rengeteget tanultam azoktól a szakemberektől, akik az alapítványnál dolgoznak. Ha ők nincsenek, a gyerekeim jövője is biztosan másképpen alakul…”

“A Hintalovon segít a gyerekeknek, hogy értsék magukat, a testüket, a lelküket, a világot.”

„Ebben az országban már rég nem képviseli a hatalom a családok és a gyerekek valós érdekeit és jogait, épp ezért életbevágóan fontos és nélkülözhetetlen a Hintalovon Alapítvány munkája, amelyet nem adnak fel, hiába a kíméletlen ellenszél.”

„Pedagógusként vallom, hogy a gyerekek a jövő, és kötelességünk megtenni mindent, hogy szeretetteljes, boldog gyerekkort élhessenek, és kiteljesedhessenek.”

„Minden döntésük igazságát a bőrömön érzem: bárcsak már annak a kisgyereknek is ott lettek volna, aki (egykor) én voltam! ”

„A Hintalovon Alapítványnak köszönhetem, hogy rájöttem, hogy milyen szülővé szeretnék válni, és folyamatosan biztos hátteret nyújtanak ahhoz, hogy a szülőség valóban tanulható legyen. A gyermekek biztonsága otthon kezdődik és haza vezet vissza: az offline és a digitális téren keresztül is.”

„Felelősek vagyunk a jövőért. Jó példával kell a gyerekek előtt járnunk.”

„A legkisebbeknek jár a legnagyobb segítség. A Hintalovon mindent megtesz a gyerekekért, a jelenükért és a jövőjükért.”

“Támogasd velem a Hintalovont, mert egyedülálló és világszínvonalú, amit létrehoztak. Nagyon fontos, hogy az emberiség szemléletmódot váltson a gyerekekhez való viszonyulásban.”

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Ne posztolj

Ne posztolj a gyerekről!

Tudod mi az a digitális lábnyom? Tudtad, hogy van összefüggés a posztolt képek és az iskolai bullying között? Legyetek online is biztonságban!

Mitől lesz gyerekbarát egy anyag?

Mitől lesz egy anyag gyerekbarát?

Ha kíváncsi vagy, hogy mire érdemes figyelned egy gyerekeknek szóló anyag készítése kapcsán, akkor válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le erről szóló kiadványunkat!

Számítanak a szavaid! -Megerősítő mondatok az iskolában

Összegyűjtöttünk pár ötletet, hogyan reagálhat pozitívan egy tanár a mindennapi helyzetekre. Próbáld ki ezeket a mondatokat!

Cikkajánló

×
×

Cart