Kis tégelyben nagy szív! – LUSH Charity Pot megvásárlásával most a Hintalovont is támogathatod

Vásárolj 2023. május 1. és június 30-a között LUSH Charity Pot terméket és támogasd vele munkánkat!
Hozz változást a világba pár száz forintból!

Hintalovon

2023.05.04.

A Charity Pot a Lush kéz- és testápolója, melynek az eladásából származó bevétel 100 százaléka (az ÁFA levonása után) olyan szervezetekhez kerül, aki az emberi jogok, környezet és állatvédelem területein dolgoznak. Nagy öröm számunkra, hogy megvásárlásával a 2023. május és június hónapokban a Hintalovon munkáját is lehet támogatni. 

Hozz változást a világba pár száz forintból! 

2022 végén sikeresen pályáztunk a LUSH Charity Pot felhívására, mely világszerte támogat olyan projekteket, melyek a hosszú távú megoldásokra törekednek, a megelőzésre és a probléma gyökerének kezelésére helyezik a hangsúlyt. Ennek során a csomagolásmentes Charity Pot nevű testápoló árának 100%-a (az adók levonása után) a Charity Pot alapba kerül, mely kis, közösségi szervezeteket és kampányokat támogat.

A Charity Pot érme háromféle mintával kapható. A kéz mintájú megvásárlásával a Hintalovon munkáját,  a levél mintájúval az Önkéntesek a Velencei-tóért munkáját, a mancs mintájúval a Hang a Kutyákért Alapítványt lehet támogatni. A tégelyes Charity Pot árából egyenlően részesül a három szervezet.

Mire fordítjuk az adományt?

A Hintalovon Alapítványban 13-17 éves gyerekekkel közösen dolgozunk a gyerekekért. Kiskorú Kollégáik tanácsadóként, aktivistaként, kutatóként dolgoznak az alapítvány szakembereivel, és kiállnak a gyerekekért. Az adományok a gyerekek bevonását támogatják.

Találkozzunk Budapesten!

Találkozzunk 2023. június 10-én a budapesti Fashion Street-en lévő LUSH üzlet előtt, és ismerd meg közelebbről, miért és hogyan vonjuk be a gyerekeket a gyerekjogi munkánkba.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

MInden gyereknek joga van a suliban

Minden gyereknek joga van a suliban …

Mit jelentenek a gyerekjogok az iskolában? Lehet-e enni a tanórán? Ki mehet-e a gyerek pisilni óra közben? Ha kíváncsi vagy összefoglalónkra, válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le kiadványunkat!

Mi az a grooming és hogyan ismerheted fel?

Plakátunkban összefoglaltuk neked a grooming jeleit és találhatsz pár hasznos tanácsot is, hogy hogyan lehetsz az online térben biztonságban. Válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le erről szóló kiadványunkat!

mi értelme az online kérdőíveknek

Van értelme kitöltenem? Kérdőíves konzultációkról gyerekeknek

Mire jó egy online kérdőív? Tényleg számít, mit gondolnak a gyerekek? Honnan tudhatjuk, hogy nem élnek vissza vele?

Cikkajánló

×
×

Cart