Partnertalálkozó Hintalovon módra

A november 14-i Hintalovon Művészeti Projekt partnertalálkozója után a legerősebb érzés, ami bennünk van az a hála.

Hintalovon

2023.11.24.

Habár mi itthon nem ünnepeljük úgy a hálaadást, mint az óceán túloldalán, de a november 14-i Hintalovon Művészeti Projekt partnertalálkozója után mégis a legerősebb érzés, ami bennünk maradt az a hála.

Hálásak vagyunk

  • ezért a csodálatos emberekből álló közösségért, ami támogat és megtart minket.
  • azért, hogy mindenki nyitott szívvel és gondolatokkal közeledett egymáshoz és a kiállított alkotásokhoz.
  • a sok értékes beszélgetésért, a támogató szavakért és a mosolyokért.
  • a kíváncsiságért. A munkánk, a munkatársaink és a Művészeti Projekt iránt.
  • azért, hogy a találkozón mindannyian úgy gondoltuk, hogy #agyerekjogvilágnézet.
  • a lehetőségért, hogy létrehozhattuk ezt a projektet.

Nekünk nagyon különleges élmény volt ez a kedd esti partnertalálkozó, hiszen az egész jelenlegi Hintalovon csapat együtt találkozhatott sok támogatónkkal és azért ez nem mindennapi alkalom!

Mi az egész eseményt hihetetlenül élveztük, ám mégis volt pár olyan mozzanata az estének, ami kicsit jobban megmelengette a szívünket. Jó volt együtt gondolkodni a találkozóról és végül együtt készülődni rá. Érdekes volt elolvasni Szilvi személyre szóló üzeneteit a vendégeinknek, amit az ajándék kitűző mellé adtunk. Rendkívül büszkék voltunk, amikor kiállhattunk a résztvevők elé és arról mesélhettünk, hogy melyik csoport mivel foglalkozik az alapítványon belül. Kíváncsiak voltunk, hogy ki hogyan teljesít a kvízen, ahol játékosan teszteltük partnereink tudását az Alapítványról. És végül nagyon örültünk, amikor végre mindenkit körbe vezethettünk a kiállításon és láttuk a sok elismerő arcot.

De a legjobban talán azt élveztük, hogy így együtt lehettünk, beszélgethettünk és elmondhattuk, hogy köszönjük!

Nézzétek végig a képgalériánkat is; reméljük, hogy ezekkel a megörökített pillanatokkal át tudjuk adni egy számunkra csodálatos találkozó hangulatát!

Csodás fotókat köszönjük önkénteseinknek: Puskás Nórának és Tóth Róbert Péternek.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Ne posztolj

Ne posztolj a gyerekről!

Tudod mi az a digitális lábnyom? Tudtad, hogy van összefüggés a posztolt képek és az iskolai bullying között? Legyetek online is biztonságban!

Hézagok és a falak a gyermekvédelemben és az iskolákban

Hézagok és falak: – a gyermekvédelemben és az iskolában

Töltsd le  a Hézagok és falak című, szakmai lektorálásunkkal készült kiadványt, melynek szerzője 10 év nevelőszülői és napközis nevelői tapasztalait és történeit osztja meg!

Gyerekjogi ábécé

Gyerekjogi ábécé – Plakát

Mire van szüksége a gyerekeknek? Mitől kell megóvni őket? A gyerekjogok nem elvont, bonyolult jogi passzusok, hanem azok a feltételek, melyek a kiegyensúlyozott gyerekkorhoz szükségesek.  Ha kíváncsi vagyok Gyerekjogi ábécé-nkre, válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le plakátunkat!

Cikkajánló

×
×

Cart