Mitől lesz egy anyag gyerekbarát?

Minimum adomány: 1 000 Ft

Ha kíváncsi vagy, hogy mire érdemes figyelned egy gyerekeknek szóló anyag készítése kapcsán, akkor válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le erről szóló kiadványunkat!

Leírás

Valóban a méhecskék teszik gyerekbaráttá és érthetővé a gyerekeknek a szexualitást? A metaforák, a viccek és a bonyolult hasonlatok a legtöbb esetben inkább arra szolgálnak, hogy a felnőttek magabiztosabbnak érezzék magukat.

De mitől lesz akkor gyerekbarát egy anyag? Ehhez át kell gondolnod, hogy pontosan kihez szólsz, mit szeretnél neki elmondani, hogyan tudod azt jól átadni. Ebben az összefoglalóban elsősorban a „hogyan”-ra fókuszálunk, de mivel nem lehet azt jól megválaszolni anélkül, hogy tudnánk, kinek és mit akarunk elmondani, ezért néhány szóban a közönségről és a tartalomról is szó lesz.

 

További termékeink

Teljesen rendben van, ha- plakát

Teljesen rendben van – Plakát

Milyen az a hely, ahol a gyerekek biztonságban érzik magukat? Szerintünk olyan, ahol lehet hibázni, kérdezni, fáradtnak lenni, segítséget kérni  Ha kíváncsi vagy plakátunkra, válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le még ma!

Gyerekjogi ábécé

Gyerekjogi ábécé – Plakát

Mire van szüksége a gyerekeknek? Mitől kell megóvni őket? A gyerekjogok nem elvont, bonyolult jogi passzusok, hanem azok a feltételek, melyek a kiegyensúlyozott gyerekkorhoz szükségesek.  Ha kíváncsi vagyok Gyerekjogi ábécé-nkre, válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le plakátunkat!

Számítanak a szavaid! -Megerősítő mondatok az iskolában

Összegyűjtöttünk pár ötletet, hogyan reagálhat pozitívan egy tanár a mindennapi helyzetekre. Próbáld ki ezeket a mondatokat!