A rendszeres támogatással minden hónapban jót teszel

Mi jelent a rendszeres adományozás? És miért olyan fontos ez az olyan civil szervezeteknek, mint amilyenek mi is vagyunk?
A rendszeres táogatással minden nap jót teszel

Hintalovon

2022.11.18.

Magyarországon fellendülőben van az adományozás kultúrája, sokan sokféle ügyet támogatnak, ha pedig beüt valamilyen krízis, ahogy az elmúlt években többször is megtörtént, akkor óriási az összefogás. 2022 tavaszán ezt mi is megtapasztalhattuk az ukrán gyerekeknek szervezett 1000 hátizsák kampányunk kapcsán. Habár ezek a gyakran egyszeri, meghatározott célra küldött adományok hatalmas segítséget jelentenek, önmagukban sajnos nem biztosítják a civil szervezetek mindennapi fenntartását. A rendszeres támogatással viszont olyan kiszámítható és tervezhető erőforrásokhoz juthat a szervezet, amelyek nagyban hozzájárulnak a küszködés nélküli működéshez. 

Ez a fajta támogatási mód nem jelent mást, mint hogy az általad kiválasztott adomány összege minden hónapban automatikusan, a bankkártyádról levonva érkezik meg a szervezethez, ezzel segítve a munkájukat. A tervezhetőség mellett a rendszeres adományozás legnagyobb előnye, hogy mivel a beérkezett összeget nem egy pontosan meghatározott célra adják az emberek, ezért szabadabban is lehet azt felhasználni. Természetesen minden fillér a szervezet fennmaradására, programjaira, mindennapi életére megy el.

A rendszeres támogatók köre olyan megbízható bázis, amelyre lehet támaszkodni. Ez a bázis sokszor olyan emberekből alakul ki, akik már eleve elkötelezettek a szervezet iránt, ismerik a munkásságát, az ott dolgozókat, és hogy pontosan miért is dolgoznak.  A rendszeres támogatók segíthetnek új támogatók bevonásában is, általuk messzebbre juthat el egy-egy kampány híre, és olyan embereket is sikerülhet elérni, akik még nem hallottak a szervezetről. 

A rendszeres adományozók felbecsülhetetlenek a sokszor szűkölködő és finanszírozási gondokkal küzdő civil szervezetek életében.  

És mi most arra kérünk téged, hogy legyél a rendszeres támogatónk. Már havi 5000 Ft – ez csak napi 167 Ft-ot jelent – is sokkal jobbá és fenntarthatóbbá teszi az Alapítvány életét. Szeretnéd tudni, hogy mit is támogatsz pontosan? Azt, hogy Magyarország jobb hely legyen a gyerekek számára. Mi hiszünk abban, hogy a gyerekek nem a jövő, hanem a jelen, és rajtuk múlik, hogy milyen jövő vár majd ránk is. Ha úgy érzed, hogy felkeltettük az érdeklődésedet, de szeretnél kicsit többet megtudni arról, hogy kik is vagyunk és miért dolgozunk nap, mint nap, akkor itt megteheted. De megnyugtatunk, rendszeres támogatónkként nagyon is illusztris társaságba fogsz kerülni. 

Tarts velünk, és legyél te is rendszeres támogatónk!

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Iskolaváltás szabályai – Összefoglaló plakát

Elköltöztök? Bántják a gyereked az iskolában? Ha kíváncsi vagy az iskolaváltással kapcsolatos legfontosabb információkra, válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le még ma kiadványunk!

Hogyan beszélj a gyerekeknek a gyerekjogokról?

Mik azok a gyerekjogok és hogyan beszélgess róluk gyerekeddel? Az alábbi pontok ebben nyújtanak segítséget.

Bugyiszabályok

Bugyiszabályok ovisoknak – Európa legnépszerűbb szexuális erőszak megelőző programja

Ismerd meg az óvodásoknak szóló szexuális erőszak megelőző kiadványt,a bugyiszabályokat!

Cikkajánló

×
×

Cart