Támogass minket a Magnet Bank programjában!

Ha Te is a MagNet Bank ügyfele vagy, támogass bennünket a rád eső banki nyereségrész 10%-ával szeptember 16. és október 28. között!

Hintalovon

2020.09.18.

Tudtad, hogy minket is támogathatsz a MagNet Bank Közösségi_Adományozási Programjában? Az ügyfelek döntenek a teljes banki profit 10 százalékáról, társadalmi ügyek javára. Nagy örömünkre, mi is benne vagyunk abban a 40 társadalmi szervezetben, akik az idén támogatáshoz jutnak az ügyfelek döntése által!  Szavazz ránk, és szólj minden MagNetes barátodnak, hogy egy kattintással tud most nekünk segíteni!

A Társadalmi hatás – Esélyegyenlőség kategóriában indított projektünket itt találod!

Köszönjük!

#agyerekjogvilágnézet

További tartalmak a témában

Köszöntünk az adományozás appycentrumában: keresd meg a hozzád közel álló ügyet, és segítsd adományoddal egy remek szervezet munkáját!
Mi mindennap azért dolgozunk, hogy jobb hely legyen ma Magyarország a gyerekek számára. Most is, ma is, holnap is. De ehhez most Rád is szükségünk van! Tarts velünk, és legyél te is a Hintalovon rendszeres adományozója!
A november 14-i Hintalovon Művészeti Projekt partnertalálkozója után a legerősebb érzés, ami bennünk van az a hála.

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Az integrált gyermekvédelmi rendszer 10 alapelve

Ismerd meg az EU által kidolgozott integrált gyermkvédelmi rendszer 10 alapelvét, melyek mentén a Hintalovon Alapítvány is működik!

Számítanak a szavaid! -Megerősítő mondatok az iskolában

Összegyűjtöttünk pár ötletet, hogyan reagálhat pozitívan egy tanár a mindennapi helyzetekre. Próbáld ki ezeket a mondatokat!

Iskolaváltás szabályai – Összefoglaló plakát

Elköltöztök? Bántják a gyereked az iskolában? Ha kíváncsi vagy az iskolaváltással kapcsolatos legfontosabb információkra, válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le még ma kiadványunk!

Cikkajánló

×
×

Cart