Támogass minket a Magnet Bank programjában!

Ha Te is a MagNet Bank ügyfele vagy, támogass bennünket a rád eső banki nyereségrész 10%-ával szeptember 16. és október 28. között!

Hintalovon

2020.09.18.

Tudtad, hogy minket is támogathatsz a MagNet Bank Közösségi_Adományozási Programjában? Az ügyfelek döntenek a teljes banki profit 10 százalékáról, társadalmi ügyek javára. Nagy örömünkre, mi is benne vagyunk abban a 40 társadalmi szervezetben, akik az idén támogatáshoz jutnak az ügyfelek döntése által!  Szavazz ránk, és szólj minden MagNetes barátodnak, hogy egy kattintással tud most nekünk segíteni!

A Társadalmi hatás – Esélyegyenlőség kategóriában indított projektünket itt találod!

Köszönjük!

#agyerekjogvilágnézet

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

kamaszkor útikalauz

Kamaszkor – Útikalauz (felvilágosításhoz) szülőknek 1. rész

A kamaszkor nehéz. Segítünk eligazodni a kamaszkor kényes nevelési kérdéseiben, legyen szó felvilágosításról, szexuális nevelésről, más fontos kérdésekről.

Számítanak a szavaid! -Megerősítő mondatok az iskolában

Összegyűjtöttünk pár ötletet, hogyan reagálhat pozitívan egy tanár a mindennapi helyzetekre. Próbáld ki ezeket a mondatokat!

Mit mondj ahelyett, hogy elveszem a telefonod!

Mit lehet tenni a kémkedés helyett, mi a jó megoldás ahhoz, hogy megtudjuk mit csinál a gyerek amikor online van? Tippek szülőknek.

Cikkajánló

×
×

Cart