Köszönjük, hogy érdeklődsz a munkánk iránt!

Sikeresen feliratkoztál a havi hírlevelünkre.
sikeres hírlevél feliratkozás

Hintalovon

2016.11.25.

Sikeresen feliratkoztál a Yelon #aszülőségtanulható havi hírlevelére.

Köszönjük, hogy érdeklődsz munkánk iránt, és kíváncsi vagy a gyermekközpontú anyagainkra; sikeresen feliratkoztál a Yelon #aszülőségtanulható havi hírlevelére.

[woo_product_slider id=”4796″]

További tartalmak a témában

Milyen ma gyereknek lenni Magyarországon? Ki tudhatná ezt jobban, mint maguk a gyerekek. Az ő véleményükre kíváncsi az ENSZ Gyermekjogi Bizottsága, ezért 2018 őszén kampány indult ennek megismerésére “Te hogy látod?” címmel. Diákönkénteseink, a Gyermekjogi Követek részvételével elkészült jelentés 5300 gyerek véleményét mutatta be az ENSZ számára.
Ha az igazán menő szuperhősök érdekelnek, ismerd meg a Gyerekjogi Követeink munkáját – ha pedig tetszik, amit látsz, és még nem vagy 18 éves, most jelentkezhetsz is közéjük!
Felnőtteknek szánt programot terveztek és magatokkal vinnétek a gyerekeket is? Olvasd el véleménycikkünket, hogy mIt érdemes iszülőként lyenkor átgondolni!
Az elmúlt években több olyan jogszabály és intézkedés született Magyarországon, amely csorbította a gyerek jogait és nehezítette a védelmüket.

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Ajánlás -iskolaőr

Ajánlás iskolaőröknek, intézményvezetőknek

Hogyan tudnak partneri viszonyt kialakítani és együttműködni az iskolaőrök és intézményvezetők a gyerekek és a felnőttek biztonsága érdekében? Ha kiváncsi vagy ajánlásunkra, válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le még ma kiadványunk!

Mi a különbség a segítségkérés és az árulkodás között? – plakát

Mit tehet egy gyerek ha bántják vagy szemtanúja annak, hogy mást bántanak? Miért fontos megtanítani, hogy mi a különbség az árulkodás és a segítségkérés között? Válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le plakátunkat!

5+1 indok amiért jó a szülőknek ha bevonják a gyerekeket a döntésekbe

5+1 indok, amiért jó a szülőknek, ha bevonják a gyerekeket a döntésekbe – Plakát

Ha kíváncsi vagy, hogy miért jó a szülőknek, ha megkérdezik és figyelembe veszik gyerekeik véleményét is az őket érintő kérdésekben, akkor válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le erről szóló plakátunkat!

Cikkajánló

×
×

Cart