A gyermekközpontú igazságszolgáltatásért: ChiLLS program

Az Európai Bizottság támogatásával, a Hintalovon Alapítvány együttműködésében 2018 novemberében elindult a ChiLLS program célja a gyermekközpontú igazságszolgáltatás támogatása.

Hintalovon

2019.03.01.

Az Európai Bizottság támogatásával 2018 novemberében elindult a ChiLLS program (JUST-JACC-AG-2017) a Leuveni Katolikus Egyetem és Bolognai Egyetem, valamint a Hintalovon Alapítvány együttműködésében. 

A program célja a gyermekközpontú igazságszolgáltatás támogatása. Ennek érdekében a gyermekek meghallgatása, kihallgatása körülményeinek javítása, különös tekintettel a fokozottan sérülékeny (bántalmazott, erőszak áldozatává vált, az eljárás nyelvét nem ismerő, fogyatékossággal élő, stb.) gyerekekre. 

Bővebben: https://www.arts.kuleuven.be/english/rg_interpreting_studies/research-projects/chills/index

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Ajánlások újságíróknak: interjúkészítés gyerekekkel

Hogyan lehet felelősen interjút készíteni gyerekjogi szempontból a gyerekekkel. A média munkatársainak szóló anyagunkban 14 pontban foglaljuk össze, töltsd le ajánlásunkat!

Mit gondolj végig, ha kikérnéd a gyerekek véleményét?

Mit gondolj végig, ha kikérnéd a gyerekek véleményét?

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen szempontokat érdemes végiggondolnod és figyelembe venned, ha a gyerekek véleményére vagy kíváncsi, akkor válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le erről szóló kiadványunkat!

Szexting – Mit gondolj át mielőtt belemész ebbe a játékba?

Ha kíváncsi vagy mit is jelent a szexting és mit érdemes átgondolnod mielőtt belemész ebbe a játékba, akkor  töltsd le az erről szóló plakátunkat!

Cikkajánló

×
×

Cart