Vidd magaddal! – Vászontáskán üzenünk

A Hintalovon Vászonszatyrok megvásárlásával az Alapítvány munkáját támogatod! A design Hitka Viktória képzőművész munkája, az üzenetek a YELON edukációs oldalunk népszerű cikkeiből származnak.

Hintalovon

2018.11.29.

A Hintalovon Vászonszatyrok megvásárlásával az Alapítvány munkáját támogatod! A design Hitka Viktória képzőművész munkája, az üzenetek a YELON edukációs oldalunk népszerű cikkeiből származnak. Adományoddal a munkánkat támogatod! A vászontáska ajánlott minimum ára: 3000 Ft

A szatyrok  megrendelhetőek FOXPOST automatába történő, országos kiszállítással (csomagolás és szállítási ktg + 799 ft), vagy megveheted őket Budapesten támogatóink boltjaiban és kávézóiban:
 

Budán:

Pesten:

  • On the Way Coffee VIII. kerület, József krt. 31/a (Rákóczi téri metrókijárattal szemben)

Köszönjük, hogy magaddal viszed üzeneteinket!

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Mik azok a gyermekjogok? – interaktív tananyag

Mire van szüksége egy gyereknek? Mitől kell védeni őket? Mik azok a gyerekjogok? És egyáltalán ki számít gyereknek? Ha kíváncsi vagy a válaszokra, válassz alábbi adományösszegek közül és töltsd le legújabb interaktív tananyagunkat!

Jól válni gyerekkel – Felelős szülők 10 pontja

A válás nehéz, főleg ha gyerek is érintett benne, de hisszük, hogy lehet jól válni! Ebben igyekszünk segíteni a felelős szülők 10 pontjával!

Biztonságos, egyszerűen hozzáférhető és könnyen használható – mi az? Az óvszer

Miért a biztonságos szex a jó szex? Válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le kiadványunkat, mely jó kiindulási alap lehet a biztonságos szexről szóló beszélgetéseknek.

Cikkajánló

×
×

Cart