Chez Dodo x Hintalovon charity box

A Chez Dodo a kezdetektől fontos feladatának érzi, hogy abból a sok kedvességből és jóból, amit kap, visszaadjon és megmozgassa azt a szuper közösséget, ami a bolt és a márka köré épült.

2023-ban az a hatalmas megtiszteltetés és öröm ért minket, hogy az egy éven keresztül árusított charity box kollekciójának a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány lett a kedvezményezettje. Nézzetek körül webshopjukban vagy látogassatok el a Sas utcai boltjukba és válogassatok az isteni macaronjaik közül!  

Leírás

A Chez Dodo x Hintalovon charity box beszerzésével most dobozonként 400 Ft-tal támogathatod munkánkat!

A csodás mintát a kollekcióhoz Molnár Jacqueline kézzel festette és igyekezett a gyerekeket úgy megjeleníteni, ahogy talán a legboldogabbak – érintetlen természetben, játékba belemerülve, érzelmi biztonságban.

‘CSOKOLÁDÉS ÉS KRÉMES ÍZEK’ – Gondosan válogatva – a legcsokoládésabb és krémesebb Chez Dodo macaronok.

‘GYÜMÖLCSÖS ÍZEK’ – Ebben a dobozban minden macaronunk üdítő és friss, a legkülönfélébb gyümölcsök kerülnek a csábítóan krémes, Valrhona csokoládéból készült ganache-ba.

‘VEGYES ÍZEK’ – Meglepetésszerű összeállítás aktuális ízeinkből díszdobozban.

Frissességét megőrzi: a vásárlástól számított 3 napig, hűtőben tárolva

További termékeink

TOMCSANYI X Hintalovon hoodie

TOMCSANYI X Hintalovon hoodie

Támogasd munkánkat, vidd magaddal üzeneteinket! Legyél te is Hintalovas!

Hintalovon notesz- Perfect is boring

Hintalovon notesz – Human is beautiful

Támogasd munkánkat, vidd magaddal üzeneteinket! A noteszeket Hitka Viktória képzőművész tervezte, a szövegeket  a YELON programunk népszerű cikkeiből idéztük.