Pénzügyi koordinátor kollégáját keresi a Hintalovon Alapítvány

Csatlakozz Te is pénzügyi koordinátorként a Hintalovon Alapítvány csapatához, várjuk jelentkezésedet 2024. otkóber 31-ig!

Hintalovon

2024.10.16.


A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány azért dolgozik, hogy jobb legyen Magyarországon gyereknek lenni. Célunk, hogy a felnőtt társadalom tegyen a boldog és kiegyensúlyozott gyermekkorért – segíts most Te is ebben!

Feladatkörök:

  • pályázatok költségvetésének elkészítése, folyamatos monitorozása, pénzügyi beszámolók elkészítése
  • számlázással  kapcsolatos információk begyűjtése a programkoordinátoroktól, utalások előkészítése, számlázások lebonyolítása
  • havi és éves pénzügyi beszámoló előkészítése
  • rendszeres könyvelői kapcsolattartás és határidők betartása
  • szerződések pénzügyi szempontú felügyelete
  • projektszintű controlling táblák elkészítése, vezetése a főkönyvvel való összhang biztosítása
  • kapcsolattartás a bankkal

Milyen munkatársat keresünk? Olyan felsőfokú képesítéssel rendelkező munkatársat keresünk, akinek van pénzügyeskéntt/ projekt koordinátorként szerzett releváns tapasztalata, precíz, alapos és nem retten meg az Excel-tábláktól. Emellett fontos, hogy folyékonyan írj és beszélj angolul, legyél kezdeményező és rugalmas, illetve azonosulj az alapítvány küldetésével és munkájával.

Előnyt jelent, ha már dolgoztál pályázatok elszámolásában.

Mit kínálunk:

  • heti 20 órában megbízási szerződés keretében tudunk foglalkoztatni
  • rugalmas időbeosztás 
  • belvárosi iroda, szuper munkatársakkal
  • tréningek, fejlődési lehetőségek
  • elismert, véleményvezér szervezet, a hazai gyerekvédelem kiemelkedő szereplője

Jelentkezésedet október 31-ig várjuk ezen a jelentkezési formon keresztül.

A jelentkezés előtt ismerd meg adatvédelmi irányelveinket. Azzal, hogy elküldöd a jelentkezésedet, egyúttal kijelented, hogy megismerted az adatvédelmi tájékoztatót. 

Bővebben itt  olvashatsz az adatvédelmi nyilatkozatról.

A gyerekvédelmi irányelvünket itt tudod elolvasni.

Az Alapítványról és az általunk végzett munkáról itt: www.hintalovon.hu, és a Facebook oldalunkon találsz több információt.

További tartalmak a témában

A Neticle és a Hintalovon közös kutatásának eredményei az első csókról, az első szexről és a kamaszkor fontosabb kérdéseiről megerősítették, hogy a gyerekek többsége sem otthon, sem az iskolában nem kapja meg a biztonságos, egészséges fejlődéséhez szükséges, alapvető információkat.
A Eurochild 2020 novemberében megjelent jelentése a járvány gyerekekre gyakorolt hatását vizsgálta, az Európa 25 országából gyűjtött adatok alapján pedig ajánlásokat fogalmaztak meg a családok támogatása érdekében.
Ha Te is a MagNet Bank ügyfele vagy, támogass bennünket a rád eső banki nyereségrész 10%-ával szeptember 16. és október 28. között!

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Kamaszkor – útikalauz (a felvilágosításról) szülőknek 2. rész

A kamaszkor nehéz. Segítünk eligazodni a kamaszkor kényes nevelési kérdéseiben, legyen szó felvilágosításról, szexuális nevelésről, más fontos kérdésekről.

Szülői kommunikáció váláskor – 5 lehetőség a nézeteltérések békés lezárására

A válás nem a gyerek döntése, de érinti őt, ezért fontos, mit tudunk tenni szülőként azért, hogy a lehető legkevésbé sérüljön.

Online zaklatás- Kérdések és válaszok fiataloknak

Cikkajánló

×
×

Cart