Hintalovon bicikli csengő – Veled változom

Ajánlott adomány: 3 500 Ft

Legyél te is Hintalovas és szerezd be még ma a Hintalovon bicikli csengődet! Támogasd vele munkánkat!

44 készleten

Leírás

Megfigyelted már, hogyan változol a másik mellett? Hogyan változtok egymás társaságában? Egyszerre tanítatok és tanultok. A gyerekek mellett is.  A gyerekekkel változnak szokásaink, az, ahogy látjuk magunkat, a múltunkat és a jövőnket.  Egymás szemébe nézve tanuljuk, hogy “ki vagyok én”. Együtt változunk.

Bicikli csengőnk csodálatos grafikáját Studiohello megálmodója, Németh Andi tervezte. Andinak anyaként fontos a fejlődés, az edukáció, egymás felé tanúsított tisztelet és persze a gyereket megillető jogok szem előtt tartása, így nem volt kérdés számára, hogy munkájával szívesen támogatja alapítványunkat.

A Hintalovon bicikli csengővel a munkánkat támogatod, ráadásul magaddal viszed az üzeneteinket mindenhová!

Amit a bicikli csengőről tudni érdemes:

  • ezüst színű, aluminíum csengő
  • méret: 5 cm x 5 cm

 

Hogyan jut el hozzád a Hintalovon bicikli csengőd?

A csengőt a Foxpost csomagautomatákba tudjuk Neked kiszállítani, itt tudod megnézni, melyik a hozzád legközelebb található automata. Ahhoz hogy a csengőd át tudjuk adni a futárszolgálatnak, kérjük regisztrálj, add meg neved, telefonszámod (ebben a formátumban: +36301234567) és annak az automatának a címét, ahová a csomagodat kérni szeretnéd. A feladásról, és az ajándékod érkezéséről sms-ben kapsz majd értesítést.

További termékeink

OLOVKA x Hintalovon beanie sapka – piros

Egy sapka melegség, védelem és kicsit önmagunk kifejezése is. Támogass minket egy sapkányi adománnyal, ajándékozz  Hintalovon sapkát!

Hintalovon notesz- Veled változom

Támogasd munkánkat, vidd magaddal az üzeneteinket! Noteszeinket Studiohello megálmodója, Németh Andi tervezte!