Pénzügyi koordinátor kollégáját keresi a Hintalovon Alapítvány

Csatlakozz Te is pénzügyi koordinátorként a Hintalovon Alapítvány csapatához, várjuk jelentkezésedet 2024. otkóber 31-ig!

Hintalovon

2024.10.16.


A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány azért dolgozik, hogy jobb legyen Magyarországon gyereknek lenni. Célunk, hogy a felnőtt társadalom tegyen a boldog és kiegyensúlyozott gyermekkorért – segíts most Te is ebben!

Feladatkörök:

  • pályázatok költségvetésének elkészítése, folyamatos monitorozása, pénzügyi beszámolók elkészítése
  • számlázással  kapcsolatos információk begyűjtése a programkoordinátoroktól, utalások előkészítése, számlázások lebonyolítása
  • havi és éves pénzügyi beszámoló előkészítése
  • rendszeres könyvelői kapcsolattartás és határidők betartása
  • szerződések pénzügyi szempontú felügyelete
  • projektszintű controlling táblák elkészítése, vezetése a főkönyvvel való összhang biztosítása
  • kapcsolattartás a bankkal

Milyen munkatársat keresünk? Olyan felsőfokú képesítéssel rendelkező munkatársat keresünk, akinek van pénzügyeskéntt/ projekt koordinátorként szerzett releváns tapasztalata, precíz, alapos és nem retten meg az Excel-tábláktól. Emellett fontos, hogy folyékonyan írj és beszélj angolul, legyél kezdeményező és rugalmas, illetve azonosulj az alapítvány küldetésével és munkájával.

Előnyt jelent, ha már dolgoztál pályázatok elszámolásában.

Mit kínálunk:

  • heti 20 órában megbízási szerződés keretében tudunk foglalkoztatni
  • rugalmas időbeosztás 
  • belvárosi iroda, szuper munkatársakkal
  • tréningek, fejlődési lehetőségek
  • elismert, véleményvezér szervezet, a hazai gyerekvédelem kiemelkedő szereplője

Jelentkezésedet október 31-ig várjuk ezen a jelentkezési formon keresztül.

A jelentkezés előtt ismerd meg adatvédelmi irányelveinket. Azzal, hogy elküldöd a jelentkezésedet, egyúttal kijelented, hogy megismerted az adatvédelmi tájékoztatót. 

Bővebben itt  olvashatsz az adatvédelmi nyilatkozatról.

A gyerekvédelmi irányelvünket itt tudod elolvasni.

Az Alapítványról és az általunk végzett munkáról itt: www.hintalovon.hu, és a Facebook oldalunkon találsz több információt.

További tartalmak a témában

A Gyermekjogi Követek találkozói a karantén alatt az online térbe helyeződtek. Mentoruk, Kun Zsuzsi mesél az új kihívásokról és az ezekre adott válaszokról.
Több, mint 100 rendőr hallgathatta meg, hogyan lehet kíméletes, gyermekbarát módon meghallgatni a súlyos bántalmazás áldozatává vált gyerekeket: Danny Sluyts belga rendőrnyomozó előadásában, aki a szexuális erőszak áldozatává vált gyerekek rendőrségi meghallgatásával foglalkozik.
“Egy jobb Európát építeni a gyerekekkel: Beszállás!” – ezt a címet kapta a Eurochild kétévente megrendezett legnagyobb eseménye, ahol gyerekek és felnőttek egyenrangú félként dolgoztak azért, hogy a politikusok többet és jobban figyeljenek a gyerekek véleményére. Az alapítványt a Gyermekjogi követ program kollégái és öt Gyermekjogi Követ képviselte.

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Vigyázz magadra!

Vigyázz magadra! – Miért és hogyan vonjuk be a gyerekeket az erőszak elleni védelembe?

Szeretnénk, hogy a gyerekek szólnának, ha bántják őket vagy másokat, lépjenek fel az erőszak ellen. De hogyan érjük ezt el? Ha kíváncsi vagy válaszainkra, válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le kiadványunkat!

Biztonságos, egyszerűen hozzáférhető és könnyen használható – mi az? Az óvszer

Miért a biztonságos szex a jó szex? Válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le kiadványunkat, mely jó kiindulási alap lehet a biztonságos szexről szóló beszélgetéseknek.

gyerekek a jogi eljárásokban

Gyerekbarát anyagok jogi eljárásokhoz

A felnőttek felelőssége, hogy a gyerekeket tájékoztassák a jogaikról a jogi eljárásokban. A gyerekbarát anyagok érhetőbbé teszi a gyerekeknek mi fog velük történni egy jogi eljárás során.

Cikkajánló

×
×

Cart