Ismerd meg a jogaidat! Gyerekjogokról gyerekeknek

Ft10 000 Ft

18 éven aluli vagy és mindig csak a kötelességeiddel jönnek? Ismerd meg a jogaidat is, ez a kiadványunk neked szól! A gyerekjog világnézet:)

Leírás

Szerinted csak akkor érdemled meg a jogaid, ha már elvégzted a kötelességeid? Ebben az összefoglalóban végre részletesebben is megismerkedhetsz a jogaiddal!

Ha 18 éven aluli vagy, akkor ez az oldal neked szól.

Olyan anyagokat találsz itt, amelyekből megismerheted, hogy milyen jogaid vannak, és hogy azok hogyan érvényesülnek Magyarországon.

Kiadványaink abban is segítenek eligazodni, hogy milyen lehetőségeid vannak a jogaid érvényesítésére. Ha szeretnél nyomtatni belőlük, írj nekünk az info@hintalovon.hu címre, és elküldjük nyomdai minőségben!

Ha többet szeretnél megtudni a jogaidról, kövesd diák önkénteseink, a Gyermekjogi Követek Instagram oldalát: @gyermekjogi_kovetek, vagy olvass tabuk nélkül a kamaszoknak szóló oldalunkon, a YELON-on! Sok neked szóló anyagot találhat a jogaidról a Gyermekjogi Egyezmény oldalán!

További termékeink

Mit érdemes tudnod az iskolai közösségi szolgálatról?

Összeírtuk, hogy mit érdemes átgondolni az iskolai közösségi szolgálat előtt, mi a célja, mire érdemes figyelni. Hogy válaszd ki a megfelelő helyet, mire számíthatsz?

Médiaszereplés alapelvei gyerekeknek

Hogyan bánhat a gyerekkel egy riporter? Mire érdemes figyelni, ha gyereked médiaszereplésre készül? Töltsd le gyerekeknek szóló anyagunkat!

Internetes házirend – Segítség szülőknek és gyerekeknek

Nem tudod hogyan szabályozd a netezést? Támogasd, vedd el, korlátozd? Ha bizonytalan, mennyit lés hogyan lehessen otthon netezni, ez a kidvány neked szól!