Gyermeknapi On-védelem: tanács- és előadás

Szülői tanácsadást digitális gyermekvédelem és szülőség témákban gyereknap alkalmából - a 12. kerület meghívásának tettünk eleget.
gyermeknapi On-védelem

Hintalovon

2018.06.06.

A budapesti 12. kerületi önkormányzat gyermeknapi programján jártunk.

A Yelon programban dolgozó pszichológus kollégák szülői tanácsadást vállaltak digitális gyermekvédelem és szülőség témákban, míg Gyurkó Szilvia előadást tartott ugyanebben a témában. Az önkormányzattal való együttműködés keretében munkatársaink a http://www.hop12.hu/ weboldalhoz szakmai tartalmakat is készítettek, amelyek mostantól folyamatosan elérhetőek lesznek az oldalon. 

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Ne posztolj

Ne posztolj a gyerekről!

Tudod mi az a digitális lábnyom? Tudtad, hogy van összefüggés a posztolt képek és az iskolai bullying között? Legyetek online is biztonságban!

Családi Szerződés

Bejön kopogás nélkül a szobádba? Türelmetlenek vagytok egymással? Zavarjátok egymást tanulás, munka közben? Itt egy kis segítség a békés családi élethez!

5+1 indok amiért jó a szülőknek ha bevonják a gyerekeket a döntésekbe

5+1 indok, amiért jó a szülőknek, ha bevonják a gyerekeket a döntésekbe – Plakát

Ha kíváncsi vagy, hogy miért jó a szülőknek, ha megkérdezik és figyelembe veszik gyerekeik véleményét is az őket érintő kérdésekben, akkor válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le erről szóló plakátunkat!

Cikkajánló

×
×

Cart