Párkapcsolat vagy szülőség?

Minimum adomány: Ft

Szülőként annyi mindenre kell figyelni... Összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet, amelyek segíthetnek a párkapcsolatot megerősíteni.

Leírás

Szülőként annyi mindenre kell figyelni, hogy a személyes jóllét és a párkapcsolat ápolása gyakran háttérbe szorul. Pedig az egészséges szülői kapcsolat és az ezzel járó minta nagyban befolyásolja a gyerekek közérzetét és fejlődését, így érdemes kiemelt figyelmet fordítani rá. Attól, hogy valaki szülővé válik, még nem szűnik meg párnak, partnernek, házastársnak lenni.

Témáink:

  • Szülőség és intimitás
  • A beszélgetés fontossága, szerepe
  • Hogyan kezeljük a konfliktusokat
  • A közös programok ereje
  • Segítségkérés formái, lehetőségei

Az alábbi kiadvány összeállításában hazai pszichológus, család-és párterapeuták vettek részt, összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet, amelyek segíthetnek a párkapcsolatot megerősíteni.  A kiadványban ajánlunk olyan  szakembereket és szervezeteket, akik  segítséget nyújthatnak egyes problémák megoldásában.

A kiadványt a Hintalovon Alapítvány Yelon programjának munkatársai állították össze a Flamand kormány, „Csütörtöki randinap” kampánya keretében.

További termékeink

A szülőség nem szakma, mégis tanulható- 6 napos e-mail-kurzus

Ha kiváncsi vagy e-mail-kurzusunkra, válassz az alábbi adományösszegek közül és jelentkezz még ma!

60 léleksimogató mondat – Plakát

Megerősítő, pozitív mondatok a mindennapi gyerekneveléshez: 60 jó mondat, amit neked is ismerned kell! Töltsd le plakátunkat!