Mik azok a gyermekjogok? – interaktív tananyag

Minimum adomány: Ft

Mire van szüksége egy gyereknek? Mitől kell védeni őket? Mik azok a gyerekjogok? És egyáltalán ki számít gyereknek? Ha kíváncsi vagy a válaszokra, válassz alábbi adományösszegek közül és töltsd le legújabb interaktív tananyagunkat!

Leírás

Ki számít gyereknek? Mire van szüksége egy gyereknek és mitől kell óvni? Mik azok a gyerekjogok?  Ha kíváncsi vagy a válaszokra, akkor legújabb interaktív tananyagunk épp neked szól!

2022. őszén indított közösségi adománygyűjtésünknek köszönhetően elkészült a Hintalovon Alapítvány első interaktív tananyaga a gyermekjogokról. Az online kitölthető játékos kvízben egyszerű, érthető, gyerekek nyelvén íródott, s érdekes feladatokaton keresztül mutatjuk be, hogy mit is jelentenek a gyerekjogok valójában. Bízunk benne, hogy tananyagunk remek kiegészítői lesznek a gyerekjogokkal foglalkozó osztályfőnöki foglalkozásoknak.

Hálásan köszönjük mind a 48 adományozónknak, akik hozzájárultak az e-learning tananyag létrejöttéhez!

További termékeink

Teljesen rendben van, ha- plakát

Teljesen rendben van – Plakát

Milyen az a hely, ahol a gyerekek biztonságban érzik magukat? Szerintünk olyan, ahol lehet hibázni, kérdezni, fáradtnak lenni, segítséget kérni  Ha kíváncsi vagy plakátunkra, válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le még ma!

Gyerekjogi ábécé

Gyerekjogi ábécé – Plakát

Mire van szüksége a gyerekeknek? Mitől kell megóvni őket? A gyerekjogok nem elvont, bonyolult jogi passzusok, hanem azok a feltételek, melyek a kiegyensúlyozott gyerekkorhoz szükségesek.  Ha kíváncsi vagyok Gyerekjogi ábécé-nkre, válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le plakátunkat!

Számítanak a szavaid! -Megerősítő mondatok az iskolában

Összegyűjtöttünk pár ötletet, hogyan reagálhat pozitívan egy tanár a mindennapi helyzetekre. Próbáld ki ezeket a mondatokat!