Boldog karácsonyt kíván a Hintalovon csapata

Szép ünnepeket, és egy olyan új évet kívánunk mindenkinek, amiben jó gyereknek lenni!

Hintalovon

2023.12.21.

Legyen ez a karácsony olyan, mint gyerekkorotok legszebb ünnepe. Tudjatok úgy figyelni egymásra, ahogy már gyerekként is legjobban esett a figyelem. Tudjatok úgy örülni az együtt töltött időnek, ahogy a kisgyerekek tudnak: átadva magukat teljesen a pillanatnak.

Szép ünnepeket kívánunk mindenkinek,
a Hintalovon teljes csapata

Legnagyobb sikereink 2023-ban

Legnagyobb kudarcaink 2023-ban

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Kamaszkor – útikalauz (a felvilágosításról) szülőknek 2. rész

A kamaszkor nehéz. Segítünk eligazodni a kamaszkor kényes nevelési kérdéseiben, legyen szó felvilágosításról, szexuális nevelésről, más fontos kérdésekről.

Mik azok a gyermekjogok? – interaktív tananyag

Mire van szüksége egy gyereknek? Mitől kell védeni őket? Mik azok a gyerekjogok? És egyáltalán ki számít gyereknek? Ha kíváncsi vagy a válaszokra, válassz alábbi adományösszegek közül és töltsd le legújabb interaktív tananyagunkat!

Nyári munka 1×1

Mire figyelj szülőként, ha nyáron dolgozna a gyereked? Minden, amit a gyerekek nyári munkavállalásával tudnod érdemes. Ha kiváncsi vagy összefoglalónkra, válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le még ma kiadványunk!

Cikkajánló

×
×

Cart