Gyakornokokat keresünk a Gyerekrészvétel Programunkba!

Gyakornokokat keres a Hintalovon Alapítvány Gyerekrészvétel csapata. Szívesen önkénteskednél egyetem mellett? Fontosak neked a gyerekjogok? Jelentkezz még ma!

Hintalovon

2022.06.27.

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány küldetése a Magyarországon élő gyerekek jogainak érvényesítése és támogatása. Célunk, hogy a felnőtt társadalom minél szélesebb körben vállaljon felelősséget és tegyen a boldog és kiegyensúlyozott gyermekkorért. Bővebben itt olvashatsz rólunk.

Az Alapítvány indulása óta együtt dolgozunk gyerekekkel, 2020-tól pedig már összes programunkban részt vesznek gyerekek. Az egyik kiemelt célunk, hogy mások is bevonják a gyerekeket az őket érintő kérdésekbe, és megismerjék a véleményüket. Ezen dolgozik a gyerekrészvétel csapatunk, ahová most önkéntes segítséget keresünk.

Ha Te is szeretnél tenni azért, hogy a gyerekek elmondhassák a véleményüket az őket érintő kérdésekben, csatlakozz gyerekrészvétel csapatunkhoz!

Kétféle segítséget keresünk:

 • Gyermekjogi követeink munkáját ketten facilitálják, az ő támogatásukra keresünk egy lelkes fiatalt, aki korban közel áll a követekhez, és segíti a közös találkozók körüli felkészülést, és elérhető heti kb. 8 órában, köztük péntek délutánonként és havi egy szombaton.
 • Rendszeresen beszámolunk a munkánkról, és írunk azokról a hazai és nemzetközi lehetőségekről, hírekről, amelyek a gyerekek döntéshozatalban való részvételét érintik. Keresünk valakit, aki jól, közérthetően ír, szívesen dolgozik angol nyelvű anyagokból, és segít bemutatni a tevékenységeinket.

Téged keresünk, ha:

 • szívesen dolgoznál 14-17 éves gyerekekkel
 • szívesen segítenél a gyerekekkel közös találkozók körüli felkészülésben, ötletelésben
 • jól és közérthetően írsz
 • szívesen dolgozol angol nyelvű anyagokkal
 • fontosnak tartod a gyerekek véleményét, jogait
 • legalább heti 5-10 órában, hosszabb távon számíthatunk rád
 • ha heti egyszer a budapesti irodánkba is be tudsz jönni (péntek délutánonként, havonta egyszer pedig szombatonként)

Érdemes jelentkezned, mivel itt:

 • hozzájárulsz az alapítvány gyermekjogi és jólléti programjainak működéséhez
 • önálló, felelősséggel járó munkát végezhetsz
 • egy innovatív csapat tagja lehetsz

Jelentkezéshez küldd el önéletrajzodat egy rövid motivációs levéllel a lilla.palotay@hintalovon.hu-ra minél hamarabb, de legkésőbb július 24-ig.

A jelentkezés előtt ismerd meg adatvédelmi irányelveinket. Azzal, hogy elküldöd a jelentkezésedet a fent megadott címre, egyúttal kijelented, hogy megismerted az adatvédelmi tájékoztatót.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Fesztiválszezon: Tanácsok szülőknek

Mire érdemes odafigyelnünk, ha bulizni indul a gyerekünk? Ha kíváncsi vagy leghasznosabb tippjeinkre, válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le még ma kiadványunk!

MInden gyereknek joga van a suliban

Minden gyereknek joga van a suliban …

Mit jelentenek a gyerekjogok az iskolában? Lehet-e enni a tanórán? Ki mehet-e a gyerek pisilni óra közben? Ha kíváncsi vagy összefoglalónkra, válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le kiadványunkat!

Iskolaváltás szabályai

Elköltöztök? Bántják a gyereked az iskolában? Ha kíváncsi vagy az iskolaváltással kapcsolatos legfontosabb információkra, válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le még ma kiadványunk!

Cikkajánló

×
×

Cart