Gyakornokokat keresünk a Gyerekrészvétel Programunkba!

Gyakornokokat keres a Hintalovon Alapítvány Gyerekrészvétel csapata. Szívesen önkénteskednél egyetem mellett? Fontosak neked a gyerekjogok? Jelentkezz még ma!

Hintalovon

2022.06.27.

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány küldetése a Magyarországon élő gyerekek jogainak érvényesítése és támogatása. Célunk, hogy a felnőtt társadalom minél szélesebb körben vállaljon felelősséget és tegyen a boldog és kiegyensúlyozott gyermekkorért. Bővebben itt olvashatsz rólunk.

Az Alapítvány indulása óta együtt dolgozunk gyerekekkel, 2020-tól pedig már összes programunkban részt vesznek gyerekek. Az egyik kiemelt célunk, hogy mások is bevonják a gyerekeket az őket érintő kérdésekbe, és megismerjék a véleményüket. Ezen dolgozik a gyerekrészvétel csapatunk, ahová most önkéntes segítséget keresünk.

Ha Te is szeretnél tenni azért, hogy a gyerekek elmondhassák a véleményüket az őket érintő kérdésekben, csatlakozz gyerekrészvétel csapatunkhoz!

Kétféle segítséget keresünk:

 • Gyermekjogi követeink munkáját ketten facilitálják, az ő támogatásukra keresünk egy lelkes fiatalt, aki korban közel áll a követekhez, és segíti a közös találkozók körüli felkészülést, és elérhető heti kb. 8 órában, köztük péntek délutánonként és havi egy szombaton.
 • Rendszeresen beszámolunk a munkánkról, és írunk azokról a hazai és nemzetközi lehetőségekről, hírekről, amelyek a gyerekek döntéshozatalban való részvételét érintik. Keresünk valakit, aki jól, közérthetően ír, szívesen dolgozik angol nyelvű anyagokból, és segít bemutatni a tevékenységeinket.

Téged keresünk, ha:

 • szívesen dolgoznál 14-17 éves gyerekekkel
 • szívesen segítenél a gyerekekkel közös találkozók körüli felkészülésben, ötletelésben
 • jól és közérthetően írsz
 • szívesen dolgozol angol nyelvű anyagokkal
 • fontosnak tartod a gyerekek véleményét, jogait
 • legalább heti 5-10 órában, hosszabb távon számíthatunk rád
 • ha heti egyszer a budapesti irodánkba is be tudsz jönni (péntek délutánonként, havonta egyszer pedig szombatonként)

Érdemes jelentkezned, mivel itt:

 • hozzájárulsz az alapítvány gyermekjogi és jólléti programjainak működéséhez
 • önálló, felelősséggel járó munkát végezhetsz
 • egy innovatív csapat tagja lehetsz

Jelentkezéshez küldd el önéletrajzodat egy rövid motivációs levéllel a lilla.palotay@hintalovon.hu-ra minél hamarabb, de legkésőbb július 24-ig.

A jelentkezés előtt ismerd meg adatvédelmi irányelveinket. Azzal, hogy elküldöd a jelentkezésedet a fent megadott címre, egyúttal kijelented, hogy megismerted az adatvédelmi tájékoztatót.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Mitől lesz gyerekbarát egy anyag?

Mitől lesz egy anyag gyerekbarát?

Ha kíváncsi vagy, hogy mire érdemes figyelned egy gyerekeknek szóló anyag készítése kapcsán, akkor válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le erről szóló kiadványunkat!

Gyerekjogok az orvosnál (Plakát)

Milyen jogai vannak a gyerekeknek, kamaszoknak az orvosnál? Milyen tájékoztatási kötelezettsége van az orvosnak a szülők felé?

Mit mondj ahelyett, hogy elveszem a telefonod!

Mit lehet tenni a kémkedés helyett, mi a jó megoldás ahhoz, hogy megtudjuk mit csinál a gyerek amikor online van? Tippek szülőknek.

Cikkajánló

×
×

Cart