ENSZ – üzenet a magyar gyerekeknek

Gyermekjogi követeink feltettek néhány kérdést az ENSZ Gyermekjogi Bizottságának a magyar gyerekek tapasztalatait felmérő “Te hogy látod?” kérdőív kapcsán; nézd meg, mit válaszoltak!

Hintalovon

2019.02.28.

Gyermekjogi követeink feltettek néhány kérdést az ENSZ Gyermekjogi Bizottságának a magyar gyerekek tapasztalatait felmérő “Te hogy látod?” kérdőív kapcsán; nézd meg, mit válaszoltak!

Hallottatok már a magyar gyerekek tapasztalatait felmérő “Te hogy látod?” kérdőívről?

Ez az ENSZ Gyermekjogi Bizottságának készül, akik a kormánnyal, civilekkel, gyerekekkel konzultálva azon dolgoznak, hogy segítsék a gyerekjogok érvényesülését az országunkban. Gyermekjogi követeink feltettek nekik néhány kérdést, többek között arról, hogy mi történik, ha a gyerekek is megosztják velük a véleményüket. Diákönkénteseink kérdéseire a Bizottság norvég és japán tagjai válaszoltak.

Nézzétek meg videóüzenetüket!

A videó elkészítésében közreműködött: Botos Viktória, Bodon Bianka, Hevesi Marcell, a Hintalovon Gyermekjogi Alapitvány diákönkéntesei, Gyermekjogi követei.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Nevelés vagy büntetés? – plakát

Mi a nevelés célja? Mi a különbség az egészséges fegyelmezés és a büntetés között? Tudd meg szülőknek készült plakátunkról!

Mik azok a gyermekjogok

Mik azok a gyerekjogok? – Plakát

Plakátunkon sorra vesszük a gyerekek jogait, ha ismered a jogaidat, akkor tudod tisztelni mások jogait is!

Amit felelős felnőttként a groomingról tudni érdemes

Ha kíváncsi vagy mit is jelent a grooming, akkor válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le az erről szóló kiadványunkat!

Cikkajánló

×
×

Cart