Segítő vásárlás és segítő anyagok egy helyen

Nevelésről, felivlágosításról, válásról, online biztonságról szóló segítő tartalmak, tanároknak szóló segédanyagok, nyomtatható plakátok és táskák, noteszek, melyek árával a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány munkáját támogatod.
adományboltos hintalovon notesz

Hintalovon

2018.11.12.

Az adományboltunk Neked szól, ha elakadtál valamilyen, a gyerekneveléssel vagy gyerekjogokkal kapcsolatos kérdésben, ha segítséget keresel, ha kézzelfogható információkra van szükséged, vagy egyszerűen csak érdekel, hogy mivel foglalkozunk. Gyereknevelés, felvilágosítás, válás,gyerekjogok az orvosnál, gyerekjogok az iskolában, online biztonság, karantén-kérdések, kapcsolattartás érdekel? Nézz körül nálunk!

Ez a bolt nem hagyományos webhop. A mi boltunkban ingyen is letölthetsz szinte bármit, a termékek árát te döntöd el. Az adományboltunkban tesszük közzé azokat az anyagainkat, kézikönyveinket, amelyek nem férnek már el egy hagyományos online cikkben, találsz itt nevelésről, válásról szóló segítő tartalmakat, tanároknak szóló segédanyagokat, gyerekjogokról szóló, kinyomtatható plakátokat, de jegyzetfüzetet is.

Vásárolj az adományboltunkból!

Miközben vásárlásoddal Te segítő anyagokkal, kézikönyvekkel, gyakorlati tanácsokkal leszel gazdagabb, annak ellenértékével hozzájárulsz az általunk végzett munkához. Ha fontosak számodra a gyerekjogok, ha fontosnak tartod a munkánkat és eredményeinket és megteheted, támogass minket a vásárlásaiddal, és ajánld a boltunkat az ismerőseidnek is.

[woo_product_slider id=”4796″]

Emellett a 13620 számon elérhető adományvonalunkra indított hívással vagy sms-el, valamint egyszeri és rendszeres pénzadománnyal is segítheted munkánkat. Köszönjük neked, hogy vagy, hogy itt vagy. Nélkületek nem lenne #agyerekjogvilágnézet.

Maradjunk kapcsolatban!

Iratkozz fel havi hírleveleinkre, és kövesd Facebook-oldalunkat!

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Teljesen rendben van, ha- plakát

Teljesen rendben van – Plakát

Milyen az a hely, ahol a gyerekek biztonságban érzik magukat? Szerintünk olyan, ahol lehet hibázni, kérdezni, fáradtnak lenni, segítséget kérni  Ha kíváncsi vagy plakátunkra, válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le még ma!

Válás gyerekszemmel - Mire figyeljenek a felnőttek egy váláskor?

Válás gyerekszemmel – Mire figyeljenek a felnőttek egy váláskor?

Ha kíváncsi vagy, hogy mire érdemes felelős felnőttként figyelned egy váláskor, akkor válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le erről szóló kiadványunkat!

28 pozitív mondat – Plakát

Összegyűjtöttünk ehhez 28 mondatot, amivel bátoríthatod a gyerekedet és kifejezheted mennyire szereted őt.

Cikkajánló

×
×

Cart