Segítő vásárlás és segítő anyagok egy helyen

Nevelésről, felivlágosításról, válásról, online biztonságról szóló segítő tartalmak, tanároknak szóló segédanyagok, nyomtatható plakátok és táskák, noteszek, melyek árával a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány munkáját támogatod.
adományboltos hintalovon notesz

Hintalovon

2018.11.12.

Az adományboltunk Neked szól, ha elakadtál valamilyen, a gyerekneveléssel vagy gyerekjogokkal kapcsolatos kérdésben, ha segítséget keresel, ha kézzelfogható információkra van szükséged, vagy egyszerűen csak érdekel, hogy mivel foglalkozunk. Gyereknevelés, felvilágosítás, válás,gyerekjogok az orvosnál, gyerekjogok az iskolában, online biztonság, karantén-kérdések, kapcsolattartás érdekel? Nézz körül nálunk!

Ez a bolt nem hagyományos webhop. A mi boltunkban ingyen is letölthetsz szinte bármit, a termékek árát te döntöd el. Az adományboltunkban tesszük közzé azokat az anyagainkat, kézikönyveinket, amelyek nem férnek már el egy hagyományos online cikkben, találsz itt nevelésről, válásról szóló segítő tartalmakat, tanároknak szóló segédanyagokat, gyerekjogokról szóló, kinyomtatható plakátokat, de jegyzetfüzetet is.

Vásárolj az adományboltunkból!

Miközben vásárlásoddal Te segítő anyagokkal, kézikönyvekkel, gyakorlati tanácsokkal leszel gazdagabb, annak ellenértékével hozzájárulsz az általunk végzett munkához. Ha fontosak számodra a gyerekjogok, ha fontosnak tartod a munkánkat és eredményeinket és megteheted, támogass minket a vásárlásaiddal, és ajánld a boltunkat az ismerőseidnek is.

[woo_product_slider id=”4796″]

Emellett a 13620 számon elérhető adományvonalunkra indított hívással vagy sms-el, valamint egyszeri és rendszeres pénzadománnyal is segítheted munkánkat. Köszönjük neked, hogy vagy, hogy itt vagy. Nélkületek nem lenne #agyerekjogvilágnézet.

Maradjunk kapcsolatban!

Iratkozz fel havi hírleveleinkre, és kövesd Facebook-oldalunkat!

További tartalmak a témában

ENSZ felmérés

ENSZ felmérés a gyermekjogok érvényesüléséről

Az ENSZ legfrissebb felmérésének célja, hogy feltérképezze a gyermekjogok hazai érvényesülésének helyzetét.

Önkéntes projekt koordinátort keres a Hintalovon Alapítvány

ÖNKÉNTES projekt koordinátort keresünk!

Önkéntes projekt koordinátort keres a Hintalovon Alapítvány. Csatlakozz hozzánk, legyél te is hintalovas!

Az ENSZ Környezetvédelmi Programja online konzultációt indított

Mondd el az ENSZ-nek, mit gondolsz a klímaváltozással kapcsolatos törekvéseiről, és gyűjtsd össze a gyerekek rajzait, történeteit, véleményét is. Angol, környezetvédelmi és más táborokba is jó program!

Közösségi gyermekvédelem Budaörsön

Egy gyerek felneveléséhez egy egész falu kell. Sokszor mondjuk ezt, de mit is jelent ez pontosan és mit takar a közösségi gyerekvédelem?

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Adományoddal hozzájárulhatsz a Hintalovon folyamatos működéséhez, és fejlődéséhez, így még több gyermeknek tudunk segíteni.
Egyszeri

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Szexedukáció szülőknek -10 napos e-mail kurzus

Felvilágosítás – szexedukáció szülőknek – 10 napos e-mail-kurzus

Kell-e a gyerekekkel a szexről beszélgetni? Mikor kell elkezdeni? Nem vagy egyedül kérdéseiddel! 10 napos e-mail-kurzusunk ebben segít!

TOMCSANYI X Hintalovon hoodie

TOMCSANYI X Hintalovon hoodie

Támogasd munkánkat, vidd magaddal üzeneteinket! Legyél te is Hintalovas!

Mitől jó a digitális oktatás: tippek gyerekektől tanároknak

Tudd meg, hogy a gyerekek szerint mi teheti jobbá a digitális oktatást, töltsd le tanároknak szóló tippjeinket!

Cikkajánló

×
×

Cart