Jó tanácsok a szülőknek, ha a gyerek elkezd buliba járni

A Hintalovon Alapítvány tippjei arról, miről érdemes beszélni a gyerekekkel mielőtt bulizni, fesztiválozni engedjük őket.
Fesztivál, buli, kamaszok, biztonság

Hintalovon

2018.07.12.

Szülőként nem lehetünk ott minden helyzetben a gyerekünk mellett, de sokat tehetünk a biztonságukért azzal, hogy tabuk nélkül beszélgetünk vele.

Épp azon gondolkozol szülőként, hogy elengedheted-e a gyerekedet bulizni? Már túl vagy néhány beszélgetésen, de még szükséged lenne néhány praktikus tanácsra, hogy biztonságban érezd őt bulizás közben? Akkor ez a videó neked készült, gyere és nézd meg.

Mindaz amitől félted, hogy esetleg nem elég felkészült vagy nem vagy biztos benne, hogy eleget beszélgettetek róla, vedd elő ezeket a témákat (pl.alkohol, biztonság, szex, drog) és beszélgess róla vele, ismerd meg a véleményét. Így jobban fogod érezni, hogy mennyire ismeri fel a határokat bulizás közben is.

Kiemelt kép innen.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Nevelés vagy büntetés? – plakát

Mi a nevelés célja? Mi a különbség az egészséges fegyelmezés és a büntetés között? Tudd meg szülőknek készült plakátunkról!

5+1 indok, amiért érdemes a gyereked bevonni a döntésekbe

5+1 indok, amiért jó a gyerekednek, ha őt is bevonod a döntésekbe – Plakát

Ha kíváncsi vagy, hogy miért érdemes a gyerekedet is bevonni az őt érintő kérdésekben, akkor válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le erről szóló plakátunkat!

Fesztiválszezon: Tanácsok szülőknek

Mire érdemes odafigyelnünk, ha bulizni indul a gyerekünk? Ha kíváncsi vagy leghasznosabb tippjeinkre, válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le még ma kiadványunk!

Cikkajánló

×
×

Cart