Jó tanácsok a szülőknek, ha a gyerek elkezd buliba járni

A Hintalovon Alapítvány tippjei arról, miről érdemes beszélni a gyerekekkel mielőtt bulizni, fesztiválozni engedjük őket.
Fesztivál, buli, kamaszok, biztonság

Hintalovon

2018.07.12.

Szülőként nem lehetünk ott minden helyzetben a gyerekünk mellett, de sokat tehetünk a biztonságukért azzal, hogy tabuk nélkül beszélgetünk vele.

Épp azon gondolkozol szülőként, hogy elengedheted-e a gyerekedet bulizni? Már túl vagy néhány beszélgetésen, de még szükséged lenne néhány praktikus tanácsra, hogy biztonságban érezd őt bulizás közben? Akkor ez a videó neked készült, gyere és nézd meg.

Mindaz amitől félted, hogy esetleg nem elég felkészült vagy nem vagy biztos benne, hogy eleget beszélgettetek róla, vedd elő ezeket a témákat (pl.alkohol, biztonság, szex, drog) és beszélgess róla vele, ismerd meg a véleményét. Így jobban fogod érezni, hogy mennyire ismeri fel a határokat bulizás közben is.

Kiemelt kép innen.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Gyerekjogok a nőgyógyásznál - Plakát

Gyerekjogok a nőgyógyásznál – Plakát

Milyen jogai vannak a gyerekeknek, kamaszoknak a nőgyógyásznál? Milyen tájékoztatási kötelezettsége van az orvosnak a szülők felé?

Kamaszkor – útikalauz (a felvilágosításról) szülőknek 2. rész

A kamaszkor nehéz. Segítünk eligazodni a kamaszkor kényes nevelési kérdéseiben, legyen szó felvilágosításról, szexuális nevelésről, más fontos kérdésekről.

Mi az a grooming és hogyan ismerheted fel?

Plakátunkban összefoglaltuk neked a grooming jeleit és találhatsz pár hasznos tanácsot is, hogy hogyan lehetsz az online térben biztonságban. Válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le erről szóló kiadványunkat!

Cikkajánló

×
×

Cart