Önkéntest keresünk szakmai anyagaink grafikai szerkesztéséhez

Csatlakozz Te is önkéntesként a Hintalovon Alapítvány csapatához, várjuk jelentkezésedet 2023. március 23-ig!

Hintalovon

2023.03.08.

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány azért dolgozik, hogy jobb legyen Magyarországon gyereknek lenni. Célunk, hogy a felnőtt társadalom tegyen a boldog és kiegyensúlyozott gyermekkorért – önkéntesként most te is segíthetsz ebben!

Téged keresünk, ha:

 • ismered és magabiztosan használod a Canva grafikai szerkesztő programot,
 • átlagban havi 20 óra önkéntes munkát tudsz vállalni,
 • szeretsz kreatív és társadalmilag hasznos edukációs anyagokon dolgozni,
 • precízen dolgozol,
 • érdeklődsz a gyerekjogok iránt,
 • hosszú távú önkéntességben gondolkozol.

Milyen feladataid lesznek:

 • szakmai anyagaink grafikai szerkesztése,
 • plakátok, infografikák, prezentációk és számos egyéb vizuális anyag elkészítése.

Miért jó nálunk önkénteskedni:

 • jártasságot szerezhetsz gyerekvédelmi, jogi és pszichológiai területen,
 • hozzájárulsz az alapítvány gyermekjogi és –jólléti programjaihoz,
 • fejlődhetsz az alapítvány képzésein,
 • egy innovatív csapat tagja lehetsz, mindezt otthonról.

A jelentkezéshez kérjük, töltsd ki ezt a formot minél előbb, de legkésőbb 2023. március 30-ig, mert amint megvan a tökéletes jelölt, a jelentkezést lezárjuk.

Az Alapítványról és az általunk végzett munkáról itt: www.hintalovon.hu, és a Facebook oldalunkon találsz több információt.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Mi volt ma a suliban? 22 ötlet, hogy megtudd anélkül, hogy feltennéd ezt a kérdést

22 tipp amivel elindulhat egy jó beszélgetés.

Ajánlás -iskolaőr

Ajánlás iskolaőröknek, intézményvezetőknek

Hogyan tudnak partneri viszonyt kialakítani és együttműködni az iskolaőrök és intézményvezetők a gyerekek és a felnőttek biztonsága érdekében? Ha kiváncsi vagy ajánlásunkra, válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le még ma kiadványunk!

Tanárként a digitális osztályteremben

A digitális oktatásra való átálláshoz kapcsolódó megnövekedett munkamennyiség, a bizonytalanság, a teljesen más tanítási felület sok feszültséget eredményezhet az amúgy is szorongással teli légkörben. Ami most történik, az egy életmódváltás az oktatásban részt vevő mindhárom szereplőnek: diáknak, tanárnak, szülőnek egyaránt. Nem fogjuk tudni azt folytatni, amit eddig csináltunk. Nem csak az osztályterem változott meg ezekben a napokban. A reális cél most nem az, hogy digitálisan leképezzük az iskolai viszonyokat, hanem hogy új alapokra helyezzük azokat. Az interaktív felületek többségét partneri viszonyokon és bizalmon alapuló kommunikációra tervezték – a tanítás mellett –  most a közösségélmény biztosítása, a források megosztása, a tanulás és a tudás áramlásának a rendszerezése, átcsoportosítása, priorizálása, az értékeléseknek pedig a számonkérés helyett a fejlesztő, megerősítő funkciója lehet kiemelt feladat. A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány  összeállított  egy segítő anyagot a tanároknak, melyben az aktuális helyzettől a digitális gyerekeken át a konkrét praktikákig, technikákig, valamint a magunkról való gondoskodásig számos, hasznos információt gyűjtöttek össze.

Cikkajánló

×
×

Cart