Feltörték a fiókodat, ismeretlen ember üzenget ? Segítünk!

Unod a távoli ismerősöd mindennapi posztjait? Felkerült rólad egy olyan kép, amibe nem egyeztél bele? Feltörték a fiókodat, vagy ellopták valamilyen adatodat? Sértő tartalmat találtál? Ismeretlen ember üzenget neked? Idegesítenek az állandó értesítések? Ezekre a helyzetekre mind van megoldás! Segítünk!

A Facebook megjelenésével olyan új lehetőségek nyíltak meg számunkra, amit azelőtt elképzelni sem tudtunk. Ahhoz, hogy összetrombitáljuk a barátainkat egy közös programra, nem kell egyesével felhívni őket, vagy mindenkinek üzenetet írni. Egyszerűen csak betesszük őket egy közös csoportba. Ha pedig étterembe szeretnénk menni, egyre kevésbé telefonálunk előre oda, vagy keressük fel a honlapjukat, ugyanis Facebookon keresztül megtaláljuk az étlapjukat és még helyet is tudunk itt foglalni. Eladnánk a megunt ruháinkat? A Facebookon ennek sincs akadálya. Szeretnénk közösen játszani a barátainkkal? Akár ezt is megtehetjük ugyanitt. Nem írtuk fel a napi házit? Hiányoztunk és nincs meg az órai anyag? Semmi gond, két kattintással bármelyik osztálytársunk teljes jegyzetéhez hozzáférhetünk.

Ez a sok lehetőség azonban együtt jár sok új veszélyforrással  és kellemetlenséggel is, amire eddig nem feltétlenül gondoltunk. A Skool csapatával közösen ezekre próbálunk téged felkészíteni a legújabb videónkban. 

Neked szól a webinar, ha a következő kérdések bármelyike ismerős neked: Unod a távoli ismerősöd mindennapi posztjait? Felkerült rólad egy olyan kép, amibe nem egyeztél bele? Feltörték a fiókodat, vagy ellopták valamilyen adatodat? Sértő tartalmat találtál? Ismeretlen ember üzenget neked? Idegesítenek az állandó értesítések? Ezekre a helyzetekre mind van megoldás! Segítünk!

Akkor is hasznos lehet neked ez a Facebook Webinar, ha szeretnél tudatosabban jelen lenni a közösségi médiában. Ha szeretnéd kihasználni a Facebook kínálta lehetőségeket és kényelmi funkciókat annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb biztonságban lehess az interneten. Tudod például, hogy hogyan szabhatod testre a beállításaidat? Megmutatjuk!

Ajánljuk neked a videót akkor is, ha felelős felnőttként alakítanál a saját szokásaidon, illetve segítenél a gyerekeknek, fiataloknak, abban, hogy jobban ki tudjanak igazodni. Próbálunk abban is kapaszkodókat adni, hogy hogyan tudod felismerni az online bántalmazást, mit fontos tudnod róla és mit tehetsz, ha ilyet látsz, vagy élsz át.

Csatlakozz hozzánk és fedezzük fel együtt a Facebook rejtett lehetőségeit, legyünk együtt biztonságban az online térben! 

Szeretnél többet tudni az online biztonságról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kiemelt kép innen