Hírlevél

Ha érdeklődsz a munkánk iránt, iratkozz fel hírlevelünkre!

Hintalovon Hírlevél

A Hintalovon általános hírlevelében rendszeresen beszámolunk a munkánkról, közzétesszük a fontosabb interjúkat, eseményeket, bemutatjuk az eredményeinket , a gyerekjogok elismerésével kapcsolatos fejleményeket.

Hírlevél feliratkozás

* kötelező mező

Kérjük feliratkozás előtt olvasd el a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány adatvédelmi nyilatkozatát; a feliratkozásoddal elfogadod az abban foglaltakat.

A későbbiekben bármikor megváltoztathatod a hírlevél beállításaidat. Minden hírlevelünkben lehetőséget biztosítunk a leiratkozásra, amit külön is kérhetsz az info@hintalovon.hu címünkre küldött levélben. A személyes adataidat bizalmasan kezeljük. A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-142645/2018

Hírlevél felületünket a MailChimp biztosítja. A feliratkozásoddal az adataid a MailChimp rendszereibe kerülnek. A MailChimp adatkezelési szabályzatát itt találod.

Yelon – A szülőség tanulható hírlevél

A Yelon a szülőséggel, gyerekneveléssel kapcsolatos kérdésekben igyekszik segítséget nyújtani. Nézz körül a Yelon oldalán és ha tetszik, iratkozz fel a hírlevelünkre, így a legújabb cikkeink házhoz mennek.

NEMECSEK Program hírlevél

A NEMECSEK program hírlevele negyedévente jelenik meg. A hírlevélben bemutatjuk együttműködéseinket, eredményeinket, megismerheted a programban résztvevőket, hasznos ötleteket, jó gyakorlatokat ismerhetsz meg az iskolai bántalmazás megelőzéséhez. Ha feliratkoznál, itt megteheted!