Hírlevél

Érdeklődsz a munkánk iránt? Kíváncsi vagy aktuális cikkeinkre, ajánlásainkra, eseményeinkre és elért eredményeinkre? Vagy csak szülőként jól jönne egy kis muníció a mindennapokra?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Akkor szólunk, ha fontos, amit mondunk.

Ígérjük, nem fogunk naponta, sőt hetente se levelekkel bombázni, de szeretnénk, ha értesülhetnél a Téged is érintő legfontosabb dolgokról.

Hírlevél feliratkozás

* kötelező mező

Kérjük feliratkozás előtt olvasd el a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány adatvédelmi nyilatkozatát! A feliratkozásoddal elfogadod az abban foglaltakat.

A későbbiekben bármikor megváltoztathatod a hírlevél beállításaidat. Minden hírlevelünkben lehetőséget biztosítunk a leiratkozásra, amit külön is kérhetsz az info@hintalovon.hu címünkre küldött levélben. A személyes adataidat bizalmasan kezeljük. A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-142645/2018

Hírlevél felületünket a MailChimp biztosítja. A feliratkozásoddal az adataid a MailChimp rendszereibe kerülnek. A MailChimp adatkezelési szabályzatát itt találod.

Speciális programjainkhoz kapcsolódó hírleveleink is érdekelnek?

Yelon – A szülőség tanulható hírlevél

Szívesen olvasnál szülőséggel, gyerekneveléssel kapcsolatos cikkeket pszichológus, jogi és más szakembereink tollából? Akkor nézz körül a Yelon szülőknek szóló oldalán, és iratkozz fel a Yelon-hírlevelünkre!

NEMECSEK Program hírlevél

Szakemberként vagy szülőként érdekel az iskolai bántalmazás témaköre, hogyan előzhető meg és kezelhető felelősen egy helyzet? Iratkozz fel negyedéves NEMECSEK-hírlevelünkre, melyből megismerheted együttműködéseinket, a programban részt vevőket, hasznos ötleteket, jó gyakorlatokat az iskolai bántalmazás megelőzéséhez.