Az EB INCLUDE Programjában a Hintalovon!

2019 márciusától 4 szervezet együttműködésében, az Eltűnt Gyerekek Európai Hálózata (Missing Children Europe) koordinálása mellett az INCLUDE Programban dolgozunk azon, hogy a jogellenesen külföldre vitt gyerekek helyzete javuljon, és az eljáró hatóságok jobban oda tudjanak figyelni a gyerekek érdekeire és szükségleteire.

Hintalovon

2019.02.25.

Újabb EU pályázaton nyert az Alapítvány, újabb európai együttműködésben a Hintalovon: az Európai Bizottság INCLUDE Programjában is részt veszünk!

2019 márciusától 4 szervezet együttműködésében, az Eltűnt Gyerekek Európai Hálózata (Missing Children Europe) koordinálása mellett dolgozunk azon, hogy a jogellenesen külföldre vitt gyerekek helyzete javuljon, és az eljáró hatóságok jobban oda tudjanak figyelni a gyerekek érdekeire és szükségleteire. A projekt címe: INCLUDE, és az Európai Bizottság Igazságügyi Alapja támogatja. AZ eredményekről folyamatosan beszámolunk majd!

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Kamaszkor – útikalauz (a felvilágosításról) szülőknek 2. rész

A kamaszkor nehéz. Segítünk eligazodni a kamaszkor kényes nevelési kérdéseiben, legyen szó felvilágosításról, szexuális nevelésről, más fontos kérdésekről.

5+1 indok amiért jó a szülőknek ha bevonják a gyerekeket a döntésekbe

5+1 indok, amiért jó a szülőknek, ha bevonják a gyerekeket a döntésekbe – Plakát

Ha kíváncsi vagy, hogy miért jó a szülőknek, ha megkérdezik és figyelembe veszik gyerekeik véleményét is az őket érintő kérdésekben, akkor válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le erről szóló plakátunkat!

A gyerekek politikai kampányba való bevonása- Irányelv politikusoknak

Minden olyan párt vagy politikus, aki gyerekekkel kampányol, megsérti a gyerekek jogait. A gyerekekkel való kampányolás megelőzhető!

Cikkajánló

×
×

Cart