Gyermekjogi Garancia

Eddig 19 EU tagország készítette el a saját cselekvési tervét. Némi késéssel, most már a magyar is megismerhető. Elolvastuk, és véleményeztük. Olvassátok!
Gyermeki jogok garanciáit biztosító cselekvési terv - Észrevételek

Hintalovon

2023.03.28.

Egy év késéssel, de megszületett a magyar cselekvési terv, aminek elkészítése valamennyi EU tagállamnak kötelező. Mire vállal kötelezettséget a magyar állam a gyermekek jogainak érvényesülésével kapcsolatban? Milyen elképzelések vannak a gyermekszegénység megelőzésére és kezelésére? Egyes gyermekcsoportok (pl. az állami gondoskodásban nevelkedő vagy a fogyatékossággal élő) speciális jogait hogyan fogják garantálni?

Ezekre a kérdésekre ad választ a dokumentum, ami itt megismerhető. Az állami elképzelésekkel kapcsolatos észrevételeinket pedig itt tudjátok elolvasni.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Nyári munka 1×1

Mire figyelj szülőként, ha nyáron dolgozna a gyereked? Minden, amit a gyerekek nyári munkavállalásával tudnod érdemes. Ha kiváncsi vagy összefoglalónkra, válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le még ma kiadványunk!

Fesztiválszezon: Tanácsok szülőknek

Mire érdemes odafigyelnünk, ha bulizni indul a gyerekünk? Ha kíváncsi vagy leghasznosabb tippjeinkre, válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le még ma kiadványunk!

Számítanak a szavaid! -Megerősítő mondatok az iskolában

Összegyűjtöttünk pár ötletet, hogyan reagálhat pozitívan egy tanár a mindennapi helyzetekre. Próbáld ki ezeket a mondatokat!

Cikkajánló

×
×

Cart