PILnet: Bemutatkoztunk a pro bono ügyvédek világfórumán

A Hintalovon Alapítvány Gyermekjogi Központja is részt vett a PILnet, a pro bono ügyvédek legnagyobb nemzetközi fórumán, 70 ország 750 képviselőjével.
ügyvédek pro bono világfóruma

Hintalovon

2020.11.24.

Alapítványunk 2017-től dolgozik együtt pro bono ügyvédekkel annak érdekében, hogy gyermekjogi jogsegély szolgálatunk a lehető legtöbb esetben tudjon segítséget nyújtani a hozzánk forduló gyerekeknek, szülőknek, aggódó családtagoknak, intézményeknek.

Ez a munkánk a világ legnagyobb pro bono ügyvédi munkával foglalkozó szervezetének, a PILNET-nek, is felkeltette az érdeklődését. Így 2020. októberében online megtartott globális pro bono fórumuk meghívott előadójaként volt lehetőségünk bemutatni a Gyermekjogi Központ munkáját. A konferencián 70 ország 750 képviselője vett részt, köztük a Hintalovon Alapítvány munkatársai is.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

mi értelme az online kérdőíveknek

Van értelme kitöltenem? Kérdőíves konzultációkról gyerekeknek

Mire jó egy online kérdőív? Tényleg számít, mit gondolnak a gyerekek? Honnan tudhatjuk, hogy nem élnek vissza vele?

Nevelés vagy büntetés? – plakát

Mi a nevelés célja? Mi a különbség az egészséges fegyelmezés és a büntetés között? Tudd meg szülőknek készült plakátunkról!

Médiaszereplés alapelvei gyerekeknek

Hogyan bánhat a gyerekkel egy riporter? Mire érdemes figyelni, ha gyereked médiaszereplésre készül? Töltsd le gyerekeknek szóló anyagunkat!

Cikkajánló

×
×

Cart