PILnet: Bemutatkoztunk a pro bono ügyvédek világfórumán

A Hintalovon Alapítvány Gyermekjogi Központja is részt vett a PILnet, a pro bono ügyvédek legnagyobb nemzetközi fórumán, 70 ország 750 képviselőjével.
ügyvédek pro bono világfóruma

Hintalovon

2020.11.24.

Alapítványunk 2017-től dolgozik együtt pro bono ügyvédekkel annak érdekében, hogy gyermekjogi jogsegély szolgálatunk a lehető legtöbb esetben tudjon segítséget nyújtani a hozzánk forduló gyerekeknek, szülőknek, aggódó családtagoknak, intézményeknek.

Ez a munkánk a világ legnagyobb pro bono ügyvédi munkával foglalkozó szervezetének, a PILNET-nek, is felkeltette az érdeklődését. Így 2020. októberében online megtartott globális pro bono fórumuk meghívott előadójaként volt lehetőségünk bemutatni a Gyermekjogi Központ munkáját. A konferencián 70 ország 750 képviselője vett részt, köztük a Hintalovon Alapítvány munkatársai is.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Kapcsolattartás 1×1

Konfliktusos válás esetén a kapcsolattartás visszaélésekre ad lehetőséget a szülőknek. Ez az anyag abban segít, hogy a gyerek kapcsolattartáshoz fűződő érdekét jobban értsék a felnőttek.

Bugyiszabályok

Bugyiszabályok ovisoknak – Európa legnépszerűbb szexuális erőszak megelőző programja

Ismerd meg az óvodásoknak szóló szexuális erőszak megelőző kiadványt,a bugyiszabályokat!

Top 10 ötlet a digitális oktatáshoz – Plakát

Mitől működne jobban a digitális oktatás? Mire van szüksége a gyerekeknek a hatékony online tanuláshoz? Megkérdeztük a gyerekeket!

Cikkajánló

×
×

Cart