PILnet: Bemutatkoztunk a pro bono ügyvédek világfórumán

A Hintalovon Alapítvány Gyermekjogi Központja is részt vett a PILnet, a pro bono ügyvédek legnagyobb nemzetközi fórumán, 70 ország 750 képviselőjével.
ügyvédek pro bono világfóruma

Hintalovon

2020.11.24.

Alapítványunk 2017-től dolgozik együtt pro bono ügyvédekkel annak érdekében, hogy gyermekjogi jogsegély szolgálatunk a lehető legtöbb esetben tudjon segítséget nyújtani a hozzánk forduló gyerekeknek, szülőknek, aggódó családtagoknak, intézményeknek.

Ez a munkánk a világ legnagyobb pro bono ügyvédi munkával foglalkozó szervezetének, a PILNET-nek, is felkeltette az érdeklődését. Így 2020. októberében online megtartott globális pro bono fórumuk meghívott előadójaként volt lehetőségünk bemutatni a Gyermekjogi Központ munkáját. A konferencián 70 ország 750 képviselője vett részt, köztük a Hintalovon Alapítvány munkatársai is.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Mik azok a gyermekjogok? – interaktív tananyag

Mire van szüksége egy gyereknek? Mitől kell védeni őket? Mik azok a gyerekjogok? És egyáltalán ki számít gyereknek? Ha kíváncsi vagy a válaszokra, válassz alábbi adományösszegek közül és töltsd le legújabb interaktív tananyagunkat!

Gyerekek rendezvényeken, konferenciákon

Gyerekek rendezvényeken, konferenciákon

Ha kíváncsi vagy, hogy mit érdemes végiggondolnod, ha a gyerekek is aktív résztvevői az általad szervezett rendezvénynek, akkor válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le erről szóló kiadványunkat!

Rendezvényt szervezel gyerekekkel?

Ha gyerekek is lesznek az eseményen, amit szervezel, akkor ez az anyag neked szól. Mutasd meg, hogy ez egy olyan rendezvény, ahol egy gyerek nem eszköz és nem díszlet!

Cikkajánló

×
×

Cart