Szexuális nevelés 1×1: miben több, mint a felvilágosítás?

Az egészséges szexualitás kialakulásához nem elég az egyszeri szexuális felvilágosítás. A testi és lelki változások mind formálják a gyerek szexualitását, akit nagyon sok veszélynek teszünk ki, ha egyedül hagyjuk a kérdéseivel.

Hintalovon

2018.06.09.

Szexuális nevelés 1×1, röviden és tömören összefoglalva. Hiszünk abban, hogy a gyerekeknek nem elég a felvilágosító órákon hallani először a szexualitásról és szülőknek nem elég megnézni ezt a videót. Ha többet akarsz megtudni, keresd a yelon.hu/szuloknek oldalt.

A testi változások, a lelki történések, a kapcsolati minták mind hozzákapcsolódnak a szexualitáshoz. Nem érdemes megijedni tőle, hiszen lebontva akár ismerőssé is válik. Nézd meg ezt a videót, hogy utána az alapfogalmakat fel tudd tölteni a számodra jelentős tartalmakkal a gyerekeddel való kapcsolatod elmélyítéséhez.

Felvilágosítás helyett szexedukáció! Tudj meg többet: www.yelon.hu

Kiemelt kép innen.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Iskolaváltás szabályai – Összefoglaló plakát

Elköltöztök? Bántják a gyereked az iskolában? Ha kíváncsi vagy az iskolaváltással kapcsolatos legfontosabb információkra, válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le még ma kiadványunk!

60 léleksimogató mondat – Plakát

Megerősítő, pozitív mondatok a mindennapi gyerekneveléshez: 60 jó mondat, amit neked is ismerned kell! Töltsd le plakátunkat!

Médiaszereplés alapelvei gyerekeknek

Hogyan bánhat a gyerekkel egy riporter? Mire érdemes figyelni, ha gyereked médiaszereplésre készül? Töltsd le gyerekeknek szóló anyagunkat!

Cikkajánló

×
×

Cart