Yelon: a szülőség tanulható hírlevél feliratkozás

Gyermekközpontú információkat nyújtunk nevelési kérdésekben, a digitális szülőségtől kezdve a szexuális edukáción keresztül egészen az iskolai nehézségekig.
yelon a szülőség tanulható

Hintalovon

2017.07.09.

Értesülj havonta ingyen a fontos, aktuális és hasznos gyerekneveléssel kapcsolatos tudnivalókról, érdekességekről, lehetőségekről!

Hiszünk abban, hogy ahogy szinte minden más is, a szülőség is tanulható. Senki nem születik úgy, hogy eleve mindent tud arról, hogyan kell sokszor nehéz, kényes, ismeretlen helyzetekre ösztönösen a legjobb válaszokat adni. Szülőként ráadásul rengeteg olyan új kihívással találkozhatunk, amelyekre még nincsenek kész válaszaink és jó mintáink.

Yelon-hírlevél

A Yelon szülői oldalán a kamaszkor és a gyereknevelés kényes kérdéseivel foglalkozunk. Igyekszünk gyermekközpontú információkat nyújtani nevelési kérdésekben a digitális szülőségtől kezdve a szexuális edukáción keresztül egészen az iskolai nehézségekig, az aktuálisan legfontosabb, legérdekesebb témáinkat, kutatásainkat tippjeinket pedig havi hírlevelekben is megosztjuk veled. Itt tudsz feliratkozni, hogy ne maradj le róla:

Feliratkozás

* kötelező mező

Kérjük feliratkozás előtt olvasd el a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány adatvédelmi nyilatkozatában foglaltakat.

A későbbiekben bármikor megváltoztathatod a hírlevél beállításaidat. Minden hírlevelünkben lehetőséget biztosítunk a leiratkozásra, amit külön is kérhetsz az info@hintalovon.hu címünkön. A személyes adataidat bizalmasan kezeljük.

Hírlevél felületünket a MailChimp biztosítja. A feliratkozásoddal az adataid a MailChimp rendszereibe kerülnek. A MailChimp adatkezelési szabályzatát itt találod.

Maradjunk kapcsolatban!

Hírlevelünk mellett Facebook-oldalunkon is rendszeresen osztunk meg friss, érdekes, segítő tartalmakat. Kövess minket a Yelon – a szülőség tanulható Facebook-oldalán is!

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Mit érdemes tudnod az iskolai közösségi szolgálatról?

Összeírtuk, hogy mit érdemes átgondolni az iskolai közösségi szolgálat előtt, mi a célja, mire érdemes figyelni. Hogy válaszd ki a megfelelő helyet, mire számíthatsz?

28 pozitív mondat – Plakát

Összegyűjtöttünk ehhez 28 mondatot, amivel bátoríthatod a gyerekedet és kifejezheted mennyire szereted őt.

Vigyázz magadra!

Vigyázz magadra! – Miért és hogyan vonjuk be a gyerekeket az erőszak elleni védelembe?

Szeretnénk, hogy a gyerekek szólnának, ha bántják őket vagy másokat, lépjenek fel az erőszak ellen. De hogyan érjük ezt el? Ha kíváncsi vagy válaszainkra, válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le kiadványunkat!

Cikkajánló

×
×

Cart