Yelon: a szülőség tanulható hírlevél feliratkozás

Gyermekközpontú információkat nyújtunk nevelési kérdésekben, a digitális szülőségtől kezdve a szexuális edukáción keresztül egészen az iskolai nehézségekig.
yelon a szülőség tanulható

Hintalovon

2017.07.09.

Értesülj havonta ingyen a fontos, aktuális és hasznos gyerekneveléssel kapcsolatos tudnivalókról, érdekességekről, lehetőségekről!

Hiszünk abban, hogy ahogy szinte minden más is, a szülőség is tanulható. Senki nem születik úgy, hogy eleve mindent tud arról, hogyan kell sokszor nehéz, kényes, ismeretlen helyzetekre ösztönösen a legjobb válaszokat adni. Szülőként ráadásul rengeteg olyan új kihívással találkozhatunk, amelyekre még nincsenek kész válaszaink és jó mintáink.

Yelon-hírlevél

A Yelon szülői oldalán a kamaszkor és a gyereknevelés kényes kérdéseivel foglalkozunk. Igyekszünk gyermekközpontú információkat nyújtani nevelési kérdésekben a digitális szülőségtől kezdve a szexuális edukáción keresztül egészen az iskolai nehézségekig, az aktuálisan legfontosabb, legérdekesebb témáinkat, kutatásainkat tippjeinket pedig havi hírlevelekben is megosztjuk veled. Itt tudsz feliratkozni, hogy ne maradj le róla:

Feliratkozás

* kötelező mező

Kérjük feliratkozás előtt olvasd el a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány adatvédelmi nyilatkozatában foglaltakat.

A későbbiekben bármikor megváltoztathatod a hírlevél beállításaidat. Minden hírlevelünkben lehetőséget biztosítunk a leiratkozásra, amit külön is kérhetsz az info@hintalovon.hu címünkön. A személyes adataidat bizalmasan kezeljük.

Hírlevél felületünket a MailChimp biztosítja. A feliratkozásoddal az adataid a MailChimp rendszereibe kerülnek. A MailChimp adatkezelési szabályzatát itt találod.

Maradjunk kapcsolatban!

Hírlevelünk mellett Facebook-oldalunkon is rendszeresen osztunk meg friss, érdekes, segítő tartalmakat. Kövess minket a Yelon – a szülőség tanulható Facebook-oldalán is!

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

MInden gyereknek joga van a suliban

Minden gyereknek joga van a suliban …

Mit jelentenek a gyerekjogok az iskolában? Lehet-e enni a tanórán? Ki mehet-e a gyerek pisilni óra közben? Ha kíváncsi vagy összefoglalónkra, válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le kiadványunkat!

Számítanak a szavaid! -Megerősítő mondatok az iskolában

Összegyűjtöttünk pár ötletet, hogyan reagálhat pozitívan egy tanár a mindennapi helyzetekre. Próbáld ki ezeket a mondatokat!

Válás gyerekszemmel - Mire figyeljenek a felnőttek egy váláskor?

Válás gyerekszemmel – Mire figyeljenek a felnőttek egy váláskor?

Ha kíváncsi vagy, hogy mire érdemes felelős felnőttként figyelned egy váláskor, akkor válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le erről szóló kiadványunkat!

Cikkajánló

×
×

Cart