Gyurkó Szilvi a leginspirálóbb nők között!

2022-ben a Hintalovon Alapítvány alapítója, Gyurkó Szilvi lett a leginspirálóbb civil teljesítmény kategória győztese. Ezúton is gratulálunk az összes jelöltnek és díjazottnak!
Gyurkó Szilvi a leginspirálóbb nők között!

Hintalovon

2022.10.06.

A Femcafe.hu idén negyedik alkalommal szervezte meg az Inspiráló Nők Díjátadót. A kezdeményezés célja, hogy lehetőség nyíljon olyan sikeres, kreatív nők és hétköznapi hősök bemutatására, akik példaértékűek lehetnek a teljes társadalom számára. Ez alkalommal is hét kategóriában keresték a leginspirálóbb nőket, előbb egy jelölőbizottság, majd az olvasók segítségével. A leginspirálóbb civil teljesítmény kategóriában Gyurkó Szilvi is a jelöltek közé került, így az olvasók rá is leadhatták voksukat. 

“Jogász vagyok, és gyermekjogokkal foglalkozom. Kilenc éven keresztül súlyosan bántalmazott gyerekek ügyeiben nyújtottam jogi segítséget, de ma már alapvetően nem gyerekekkel, hanem az őket kísérő szakemberekkel és felnőttekkel dolgozom. Hiszem, hogy a gyermekjogok és a gyermekek védelmének ügye olyan közös nevező, amiben egyet tudnak érteni, és együtt tudnak dolgozni olyanok is, akik egyébként az élet egyéb területein esetleg nem értenének szót egymással.” – nyilatkozta Gyurkó Szilvi a bemutatkozójában.

A jelöltekre több mint százezer szavazat érkezett. A díjakat október 6-án, az Inspiráló Nők Estje gálán adták át a Magyar Zene Házában. A leginspirálóbb civil teljesítmény kategória győztese – hatalmas örömünkre – Gyurkó Szilvi lett. A kategória további jelöltjei Gulyás Bianka (gyógypedagógus, kutya terapeuta) és Tóth Sára (táncterapeuta) volt. Ezúton is gratulálunk az összes jelöltnek és díjazottnak!

Gyurkó Szilvi köszönő beszéde az Inspiráló Nők Estjén:

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Mitől jó a digitális oktatás: tippek gyerekektől tanároknak

Tudd meg, hogy a gyerekek szerint mi teheti jobbá a digitális oktatást, válassz alábbi adományösszegek közül és töltsd le tanároknak szóló tippjeinket!

gyerekek a jogi eljárásokban

Gyerekbarát anyagok jogi eljárásokhoz

A felnőttek felelőssége, hogy a gyerekeket tájékoztassák a jogaikról a jogi eljárásokban. A gyerekbarát anyagok érhetőbbé teszi a gyerekeknek mi fog velük történni egy jogi eljárás során.

Kamaszkor – útikalauz (a felvilágosításról) szülőknek 2. rész

A kamaszkor nehéz. Segítünk eligazodni a kamaszkor kényes nevelési kérdéseiben, legyen szó felvilágosításról, szexuális nevelésről, más fontos kérdésekről.

Cikkajánló

×
×

Cart