Az év hősnője 2020: Dr. Gyurkó Szilvia

A magazin "Az év hősnője" elismeréssel 2011. óta díjaz olyan nőket, szervezeteket, akik kiemelkedően sokat tesznek másokért, ezáltal pedig példaként szolgálhatnak mindannyiunk számára.

Hintalovon

2020.09.24.

A 12. alkalommal megrendezésre került a GLAMOUR “Women of the Year” – márciusról szeptemberre halasztott – gáláján az Év hősnője címet a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány alapítója, Dr. Gyurkó Szilvia kapta.

Idén tavasszal közel 140 000 szavazatot adtak le a magazin olvasói kedvenc női jelöltjeikre, ám a kialakult helyzet miatt, csak egy fél évvel később vehették át a nyertesek az – immár ikonikusnak számító – GLAMOUR szobrokat.

A Glamour Women of the Year 2020 díjazottjai

Év vállalkozója: Kulcsár Edina
Év énekesnője: Péterfy Bori
Év színésznője: Trokán Nóra
Év sportolónője: Illés Fanni
Év divattervezője: Cakó Kinga
Év lakberendezője: Pataki Lili

Az év hősnője

A magazin “Az év hősnője” elismeréssel 2011. óta díjaz olyan nőket, szervezeteket, akik kiemelkedően sokat tesznek másokért, ezáltal pedig példaként szolgálhatnak mindannyiunk számára:

2011 – Multikultúra Egyesület
2012 – Varga Erika – Romani Design
2013 – Csernus Ági – Figurka Design
2014 – Messzelátó Egyesület
2015 – Bódis Kriszta – Van Helyed Alapítvány
2016 – Kaufer Virág – Greenpeace
2017 – Réz Anna és Gát Anna – Üvegplafon
2018 – Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület (NANE)
2019 – Miklós Melinda – Nyitottak vagyunk

[woo_product_slider id=”4796″]

A 2020-as év nyertese, Dr. Gyurkó Szilvia, az Alapítvány alapítójának és kuratóriumának elnöke, beszédében is azt hangsúlyozta, hogy a gyermekek ügye közös ügyünk – hogy miért fontos erről beszélni, tudni, gondolkodni, most Te is megtudhatod.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Szempontrendszer

Szempontrendszer – a véleményükért kiálló gyerekek támogatásához

Virrasztást, sztrájkot, petíciót vagy más akciót szerveznek a suliban? Miket fontos átgondolni előtte?  Ha kíváncsi válaszainkra, válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le kiadványunkat!

Ne legyen tabu!- Hogyan beszélj a gyerekeddel a menstruációról?

Annak ellenére, hogy természetes jelenség, nem könnyű beszélgetni a menstruációról. Mit mondjunk a gyerekünknek és hogyan? Válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le kiadványunkat!

Vigyázz magadra!

Vigyázz magadra! – Miért és hogyan vonjuk be a gyerekeket az erőszak elleni védelembe?

Szeretnénk, hogy a gyerekek szólnának, ha bántják őket vagy másokat, lépjenek fel az erőszak ellen. De hogyan érjük ezt el? Ha kíváncsi vagy válaszainkra, válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le kiadványunkat!

Cikkajánló

×
×

Cart