Amikor a gyerekünk fesztiválozni indul…

Egy koncerten, fesztiválon néha el tud szabadulni a hangulat - ezekről érdemes beszélgetned a gyerekeddel, mielőtt fesztiválozni, bulizni indul.

Hintalovon

2018.07.12.

Lehet, hogy a gyereked szíve szerint az egész nyarat fesztiválozással töltené – szívesen belemerülne a zenébe és a szabadságba a kemény tanév után, ami, lássuk be, érthető… Téged viszont ez nyilván aggodalommal tölt el, és ez is érthető.

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány összeszedte a fiataloknak, mire érdemes figyelniük, hogy biztonságban érezhessék magukat egy fesztiválon. Nézd meg ezt a videót, amiben 6 tuti tippet találsz: ezek mentén talán a gyerekeddel is át tudjátok beszélni az esetleges veszélyeket, a félelmeidet, így pedig mindannyian nyugodtabban tölthetitek ezt az időszakot.

Még több hasznos infót a Yelonon találsz.

Kiemelt kép innen.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Párkapcsolat vagy szülőség?

Párkapcsolat vagy szülőség?

Szülőként annyi mindenre kell figyelni... Összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet, amelyek segíthetnek a párkapcsolatot megerősíteni.

A gyerekek politikai kampányba való bevonása- Irányelv politikusoknak

Minden olyan párt vagy politikus, aki gyerekekkel kampányol, megsérti a gyerekek jogait. A gyerekekkel való kampányolás megelőzhető!

Nevelés vagy büntetés? – plakát

Mi a nevelés célja? Mi a különbség az egészséges fegyelmezés és a büntetés között? Tudd meg szülőknek készült plakátunkról!

Cikkajánló

×
×

Cart