Kapcsolat

A közösségeken belüli bántalmazás megelőzhető - ha szeretnéd tudni, hogyan, vedd fel a kapcsolatot az Alapítvány NEMECSEK Programjával, és tegyünk együtt azért, hogy a gyerekek biztonságban érezhessék magukat a közösségekben!

Hintalovon

A NEMECSEK program vezetője Stáhly Kata és Vaskuti Gergő.

Ha szeretnéd követni a NEMECSEK program aktuális híreit, iratkozz fel hírlevelünkre, vagy csatlakozz a facebook csoportunkhoz, ahol sok hasznos információt szerezhetsz más szervezetektől, iskoláktól, illetve részt vehetsz a folyamatos szakmai egyeztetésben, fórumokon.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj az elsők között friss híreinkről, eseményeinkről, szakmai- és segédanyagainkról!

Feliratkozás

* kötelező mező

Kérjük feliratkozás előtt olvasd el a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány adatvédelmi nyilatkozatában foglaltakat.

A későbbiekben bármikor megváltoztathatod a hírlevél beállításaidat. Minden hírlevelünkben lehetőséget biztosítunk a leiratkozásra, amit külön is kérhetsz az info@hintalovon.hu címünkön. A személyes adataidat bizalmasan kezeljük. A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-142645/2018.

Hírlevél felületünket a MailChimp biztosítja. A feliratkozásoddal az adataid a MailChimp rendszereibe kerülnek. A MailChimp adatkezelési szabályzatát itt találod.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Mit érdemes tudnod az iskolai közösségi szolgálatról?

Összeírtuk, hogy mit érdemes átgondolni az iskolai közösségi szolgálat előtt, mi a célja, mire érdemes figyelni. Hogy válaszd ki a megfelelő helyet, mire számíthatsz?

Gyerekjogok a nőgyógyásznál (plakát)

Milyen jogai vannak a gyerekeknek, kamaszoknak a nőgyógyásznál? Milyen tájékoztatási kötelezettsége van az orvosnak a szülők felé?

28 pozitív mondat (Plakát)

Összegyűjtöttünk ehhez 28 mondatot, amivel bátoríthatod a gyerekedet és kifejezheted mennyire szereted őt.

Cikkajánló

×
×

Cart