Így szurkoljatok nekünk! – plakát

Válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le az Így szurkoljatok nekünk! plakátot!

Leírás

A sportesemények, versenyek elmaradhatatlan és fontos része a szurkolás. A játékosoknak rengeteget ad, amikor a tömeg egy emberként buzdítja őket. Azonban ha a nézők nem megfelelően szurkolnak, az könnyen befolyásolhatja akár rossz irányba a sportolók teljesítményét. Ez különösen igaz a gyerekek esetében, akik számítanak a szurkolók támogatására ezekeben a kiélezett helyzetekben.
Plakátunk segítségével felhívhatod a nézők figyelmét arra, hogy fontos, hogy a szurkolás is sportszerű és etikus legyen! Töltsd le plakátunkat és akaszd ki jól látható helyre a verseny helyszínén vagy töltsd fel weboldalatokra, küldd körbe a sportoló gyerekek szüleinek. Ez is egy fontos lépés afelé, hogy a sportszervezetetek minél biztonságosabban működjön.
A sport örömforrás. Az erőszak nem a sport része. Tegyünk együtt a sportoló gyerekek biztonságáért! Ebben segít a NEMECSEK Sport Program.

További termékeink

Teljesen rendben van, ha- plakát

Teljesen rendben van – Plakát

Milyen az a hely, ahol a gyerekek biztonságban érzik magukat? Szerintünk olyan, ahol lehet hibázni, kérdezni, fáradtnak lenni, segítséget kérni  Ha kíváncsi vagy plakátunkra, válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le még ma!

Gyerekjogi ábécé

Gyerekjogi ábécé – Plakát

Mire van szüksége a gyerekeknek? Mitől kell megóvni őket? A gyerekjogok nem elvont, bonyolult jogi passzusok, hanem azok a feltételek, melyek a kiegyensúlyozott gyerekkorhoz szükségesek.  Ha kíváncsi vagyok Gyerekjogi ábécé-nkre, válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le plakátunkat!

Számítanak a szavaid! -Megerősítő mondatok az iskolában

Összegyűjtöttünk pár ötletet, hogyan reagálhat pozitívan egy tanár a mindennapi helyzetekre. Próbáld ki ezeket a mondatokat!